DANAS SVI MOGU DA PEVAJU, A JA SAM PRVO MORALA DA ZAVRŠIM FAKULTET: Goga Sekulić na promociji Sandre Afrike oplela po estradi, evo šta kaže za DOMAĆICU (VIDEO)

Autor: M. K. V. - M. P.

Zabava

14.05.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica se prisetila svojih početaka, pa se osvrnula na današnje stanje kad je njena branša u pitanju.

Poznata pevačica Goga Sekulić pojavila se na promociji novog albuma svoje drage koleginice Sandre Afrike, te progovorila o trenutnoj situaciji na javnoj sceni.

Naime, folkerka tvrdi da je nekada bilo mnogo teže dospeti na estradu i da je ona u karijeru uložila dosta vremena, truda, ali i novca, dok se u današnje vreme bukvalno preko noći može postati zvezda.

Sad je lakše postati poznat, izdaju dva albuma i to su zvezde - kaže Goga, ali ipak ističe da koliko brzo postaju popularni toliko i opstaju:

- Pa traju kao mleko, tetrapak (smeh). Komentarisala sam to baš skoro sa jednom  koleginicom da li je bilo lakše pre ili sada napraviti karijeru ja sam rekla da je lakše sada - uđeš u rijaliti, snimiš nešto, još ako imaš nekog ko stoji iza njih finansijski da mogu to sve da izguraju da dođu do najboljih saradinika, stilista, šminkera, spotova... Neko ko ne zaslužuje dobru pesmu dobije je...

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Goga Sekulić se pojavila na promociji Sandre Afrike

Goga se zatim osvrnula na svoje početke.

- Ja sam krenula iz kuće, morala sam da završim fakultet da bi me roditelji pustili da pevam, bili su protiv toga, pogotovo otac koji je imao kontakra sa estradom u to vreme i znao kako to sve funkcioniše. Glas sam nasledila od majke i ona lepo peva, ali nije se bavila time - prisetila se Sekulićeva.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Sandra Afrika je mlađa koleginica koju Goga izuzetno poštuje i ceni

Ona je naglasila da Sandru Afriku izuzetno poštuje i ceni od mlađih kolega koje, za razliku od velikih zvezda, često znaju da se umisle i retko ko je poput nje skroman.

- Ja sam 25 godina na javnoj sceni, pre toga sam bila amaterka i gledam sada nekako da budem praktična, da ispoštujem medije, uživam i da se odmaram, a kad radim nastupe i u studiju, onda je to kao da sam prvi put na sceni. Sandru mnogo volim, nas dve se znamo oko 15 godina, odlična je domaćica, ona je jedna skromna i opuštena devojka iz grada, ja volim takve likove, a mnogo uspeha je napravila u karijeri, visokobudžetni almum joj je i ovaj sada. Da se ne uvrede neke velike zvezde koje su na sceni 30 godina, poput Brene, Cece, Dragane Mirković, Čole, oni su pre svega normalni, lepo se jave, pre nego neki klinci, meni se uglavnom svi javljaju, a tako neki ne znaju ni da se pozdrave - zaključila je Goga.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
nemanjicbgd

14.05.2024 12:49

Ak, ti sebe smatras pevacicom? Roditelji, pre neo su te pustili u svet, trabalo je da vaspitaju, jer spadas u najnevaspitanije i najprimitivnjje pevaljke., mada, nazalost, ima vas kao pleve.