ŠOK NA PINKU! Miljana Kulić PROKRIJUMČARILA zabranjeno u emisiju, procurio SKANDALOZNI snimak! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

10.08.2023

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka ne prestaje da šokira javnost!

ŠOK NA PINKU! Miljana Kulić PROKRIJUMČARILA zabranjeno u emisiju, procurio SKANDALOZNI snimak! (VIDEO)

Foto: Printskrin/RTV PINK, Instagram

Miljana Kulić

Bivša zadrugarka Miljana Kulić je i sinoć i preksinoć bila gošća u emisiji "Narod pita". Tokom protekle noći se žestoko svađala sa Ivanom Marinkovićem, ocem svog deteta, a samo noć pre toga uradila je nešto šokantno.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK, Instagram

Miljana prokrijumčarila pivo u emisiju

Naime, na društvenim mrežama se pojavio snimak, isečak iz emisije, na kom se vidi da je Miljana krišom unela pivo u studio Pinka na Dedinju, dala ga čoveku iz publike, koji ga joj je tokom noći sipao u čašu.

 

 

Kulićeva poslednjih nekoliko dana ne pretaje da šokira javnost. Prvo je raskinula veridbu sa Nenadom Macanovićem Bebicom, a njih dvoje su počeli da iznose prljav veš. Zatim se posvađala uživo u programu sa Lazarom Čolićem Zolom tokom njegovog uključenja, da bi kasnije prozivala Ivana Marinkovića zbog ponašanja prema malom Željku, njihovom zajedničkom sinu.

Odnos Ivana i Željka bio je glavna tema sinoćnje emisije, a Kulićeva i Marinković nisu mogli da dođu do zajedničkog jezika, te su se skoro cele noći svađali. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić

Podsetimo, Miljana je preksinoć progovorila o odnosu Ivana i Željka, te otkrila zbog čega je ljuta na Marinkovića.

- Samu sebe ne prepoznajem, objavljujem na stori, jer u trenutku ostanem u šoku, nije lepo, on je otac mog deteta, od rođendana jednom je pozvao, juče, kada je saznao da smo gosti zajedno, pozvao je majku, i pitao gde je mali, a Željkov odgovor nas je ostavio sve u šoku. Rekao je neću Ivana, neću da pričam sa Ivana. Nikad ružno slovo nismo rekli pred Željkom, nego on tako nekad neće ni crtani da gleda. Marija kaže, Željko nije lepo, to ti je tata, oraspoloži se malo neću, Željko kaže: ja kad ga vidim meni padne mrak na oči, mi svi u šoku - rekla je Miljana preksinoć.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading