OKRŠAJ NA PINKU NAKON SKANDALOZNIH OPTUŽBI: Miljana Kulić oči u oči sa bivšim, večeras GORI STUDIO!

Autor:

Zadruga

09.08.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka Miljana Kulić ponovo stiže u studio na Dedinju!

OKRŠAJ NA PINKU NAKON SKANDALOZNIH OPTUŽBI: Miljana Kulić oči u oči sa bivšim, večeras GORI STUDIO!

Foto: Instagram.com

Miljana Kulić

Bivša zadrugarka Miljana Kulić će se ponovo naći u "vrućoj stolici" u emisiji "Narod pita", dan nakon svog gostovanja, saopštio je Pink. Večeras će joj društvo praviti Ivan Marinković, otac njenog sina, sa kojim je ponovo javno zaratila.

Ona je sinoć je iskreno komentarisala dešavanja iz privatnog života, a sve je šokirala njena priča o sinu Željku, koji nije želeo da vidi oca. Miljana je sve komentarisala kroz suze, pa priznala da je ostala zatečena Željkovim priznanjem da mu padne mrak na oči kad ugleda Ivana.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Ivan i Miljana

- Samu sebe ne prepoznajem, objavljujem na stori, jer u trenutku ostanem u šoku, nije lepo, on je otac mog deteta, od rođendana jednom je pozvao, juče, kada je saznao da smo gosti zajedno, pozvao je majku, i pitao gde je mali, a Željkov odgovor nas je ostavio sve u šoku. Rekao je neću Ivana, neću da pričam sa Ivana. Nikad ružno slovo nismo rekli pred Željkom, nego on tako nekad neće ni crtani da gleda. Marija kaže, Željko nije lepo, to ti je tata, oraspoloži se malo neću, Željko kaže: ja kad ga vidim meni padne mrak na oči, mi svi u šoku - rekla je Miljana sinoć.

Republika

Foto: ATA Images

Zola, Miljana i Bebica

Inače, Miljana ovih dana ratuje i sa bivšim momcima Nenadom Macanovićem Bebicom i Lazarom Ćolićem Zolom. Bebica i Miljana javno iznose prljav veš na svojim profilima na društvenim mrežama, a zasigurno će i večeras pričati o ovom ratu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading