NOVA DRAMA ZBOG PARA: Ivan blokirao Mariju Kulić, Miljani nije dao NOVAC za rođendan malog Željka! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

30.07.2023

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić ponovo razočarana u Ivana Marinkovića

NOVA DRAMA ZBOG PARA: Ivan blokirao Mariju Kulić, Miljani nije dao NOVAC za rođendan malog Željka! (VIDEO)

Foto: Instagram/printscreen

Miljana Kulić i Ivan Marinković

Diskvalifikovana zadrugarka Miljana Kulić sinoć je gostovala u emisiji "Narod pita". Ona je pre nekoliko dana proslavila peti rođendan svog sina Željka, na kom se prvi put pojavio Ivan Marinković. Iako je bila srećna zbog toga što je Ivan došao, Miljana je u emisiji priznala da ju je on razočarao.

- Proslavila si rođendan svog sina Željka pre dva dana, kako je sve to proteklo? - upitao je voditelj.

- Bio je Ivan prvi put na njegovom rođendanu. Bila sam euforična, plašila sam se da možda neće ni doći, ali je na kraju došao. Imala sam najbolju moguću nameru da ugostim Ivana kao oca svog deteta, a on je rekao da sam mu dosađivala - rekao je Miljana.

Republika

Foto: Instagram/printscreen, ST/Nikola Mutić

Ivan na Željkovom rođendan

- Rekao je za "Premijeru" da je blokirao Mariju jer ga je taj dan zvala čestrdest puta - dodao je voditelj.

- Ona njega nije uznemiravala, a on je to uradio iz hira - kazala je Miljana.

- Da li te je to zabolelo? - upitao je voditelj.

- Ja se više neću s njim svađati, jer sve ovo radim zbog našeg sina Željka. Sve što mi smeta ću reći. Zvala sam ga jer sam Željku pričala da mu tata dolazi, jer nisam želela da se opet najavi, a da ne dođe - istakla je Kulićeva.

- Znali ste da se Željkov rođendan bliži, da li je i Ivan zajedno organizovao s vama to? Ko je isfinansirao sve? - upitao je vdoitelj.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić

- Ovo je prvi rođendan koji smo zajedno slavili. Nije me ispoštovao kao majku. Nije do finansija, nije učestvovao u toku plaćanja. Nije me pitao da li mi nešto treba. Možda je mogao da me pita bar: "Da li ti treba?". Samo me zanima princip, zbog čega nije? Meni alimentacija ne treba, ali bih srećna bila da me je pitao. Mogao je samo da me pita da li mi išta treba. Došao je na rođendan svog sina, a mene ništa nije pitao, jer ga ne zanima. Bilo je i lepših rođendana, ovaj je bio prelep, ali nije bio savršen - rekla je Miljana.

- Napravili ste Ivan i ti sliku sa Željkom. Kako se osećaš jer tvoj sin ima porodičnu fotografiju? - upitao je voditelj.

- Porodična nije, jer nikad nismo bili porodica. Željko je nastao onda kad smo Ivan i ja bili u emotivnom odnosu. Ivan je govorio da me je verio gumenim prstenom, ali postoji dokaz da to nije tako. Jeste me zabolelo, ali je važno da ja znam istinu. Shvatila sam da želi da me omalovaži i ponizi kao ženu. Moja porodica i ja ćemo sve od sebe dati da Željko ide pravim putem. Jedna vaspitačica je rekla nije čest slučaj da dete bude toliko kulturno. Sve ću dati samo da bude uspešan i dobar čovek - govorila je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Sa

30.07.2023 11:10

Rekoše neki komentatori ranije da je sva ova porodična "idila" samo šarada i lakrdija. Marinkoviću treba naklonost i simpatije podrške i gledalaca za neke nove rijalitije i emisije, Marija očekuje financijsku pomoć od tzv. oca nakon 5 godina (što je i normalno), Miljana se nada nekim emocijama od Ivana ( i za sebe i za Željka ) i to je pokušavala svo vreme sakriti u Zadruzi, a sa zajedničke fotografije (rođendan) se vidi da je Siniši i sestri muka od svega i da su tu neizanteresovani za Ivana. Njima je važno samo da udovolje detetu. Dakle, jeste ovo druženje samo iz interesa i priprema za novi rijaliri. Bebica se ništa ne pita, on je tu samo uslužni radnik koji je dobro plaćen. Žalosna je ova priča i već ispričana stotinu puta, potrošena i dosadna. Na žalost mnogih, na radost nekih, ovo će se nastaviti i dalje a dete će se mnogo sramiti roditelja i njihovih života i to već za 7-8 godina.