PRIZOR KOJI TOPI I NAJHLADNIJA SRCA: Ivan Marinković se pojavio na rođendanu malog Željka, Kulićke ga dočekale raširenih ruku! (FOTO)

Autor:

Zadruga

28.07.2023

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mali Željko Kulić je juče napunio 5 godina, a na proslavi rođendana pojavio se i njegov otac Ivan

PRIZOR KOJI TOPI I NAJHLADNIJA SRCA: Ivan Marinković se pojavio na rođendanu malog Željka, Kulićke ga dočekale raširenih ruku! (FOTO)

Foto: youtube.com/pink.rs

Ivan Marinković

Porodica Kulić se vratila sa letovanja u Niš, kako bi proslavili peti rođendan Željka Kulića, sina Miljane Kulić i Ivana Marinkovića. Na slavlje je došao i Ivan, a svi su ga dočekali raširenih ruku.

Ivan je malom Željku doneo pregršt poklona, a zatim pozirao sa njim i sve to objavio na društvenoj mreži Instagram. Željko je dobio paketiće sa omiljenim igračkama od svog oca, a porodica Kulić se potrudila da napravi gala proslavu za naslednika.

Republika

Foto: Instagram.com

Ivan i mali Željko

Kako se suška, Ivanov dolazak na Željkov rođendan najviše je obradovao Miljaninu majku Mariju, koja se tokom trajanja "Zadruge 6" bojala da će Marinković potputno zapostaviti sina čim budu izašli iz rijalitija.

Proslavi rođendana prisustvovao je i Nenad Macanović Bebica, koji je letovao sa Kulićkama. Iako su ratovali u "Zadruzi 6" i često se prozivali, Ivan i Bebica su se potrudili da na ovoj proslavi sve bude u najboljem redu, kako bi Željko bio srećan.

Ipak, Ivan je odlučio da što više vremena provodi sa sinom, a nedavno ga je i ugostio u Beogradu. Nedavno je gostovao u emisiji "Narod pita", gde je govorio o odnosu sa Kulićkama nakon izlaska iz rijalitija, ali i o haosu sa pevačicom Zoricom Marković, kao i sa Anom Ćurčić, sa kojima neprestano ratuje.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marija, Ivan i Miljana
Ivan i dalje čeka da na njegovu adresu stignu najavljene tužbe, koje će dobiti od bivših zadrugarki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading