ZOLA BRUTALNO PRETUČEN: Osvanule jezive fotografije, Miljana otkrila ko stoji iza svega!

Autor:

Zadruga

09.08.2023

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić je obelodanila fotografije pretučenog Zole, pa objasnila o čemu je reč!

ZOLA BRUTALNO PRETUČEN: Osvanule jezive fotografije, Miljana otkrila ko stoji iza svega!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lazar Čolić Zola

Miljana Kulić sinoć je gostovala u emisiji "Zadruga - Narod pita", a poziv Lazara Čolića Zole šokirao je sve. Naime, on je Miljanu najpre zamolio da ga ne uznemirava i da prestane da ga zove, a nakon javnog poniženja, Kulićeva je pokazala skandaloznu fotografiju pretučenog Zole.

Ona je izjavila da joj je ova fotografija stigla od nekog čoveka, ali da je sve, po njenom mišljenju, fejk i da Čolić glumi žrtvu u narodu, kako bi se pripremio za Elitu:

- Ne mogu da verujem da se nisam ni javio, a već sam toliki aplauz dobio. Mnoge stvari koje se večeras pričaju nisu istinite, Miljana laže. Ovog puta želim bez tenzije i svađe, želim da je zamolim da me ne zove između 150 i 200 puta dnevno svaki dan. Dva ili tri puta sam se javio, zamolio sam je da nema potrebe za tim, mislim da je priča između nas realno gotova. Mića ima pravo na svoje mišljenje. Mi nismo dobri jedni po drugo, jednostavno pokušavam da izbegnem narednu emisiju sa tobom, sada kažem da ne želim da dođem, plašim se ne daj bože, da posustanem u nekim stvarima, tako da je bolje svako na svoju stranu da ode, mislim da je priča gotova, samo neka me ne zove. Blokiram je na svim brojevima, ali ona uvek nađe način - rekao je Zola.

- Drži se toga, i nemoj da posustaneš da uđeš u rijaliti, ako nećeš da dođeš u emisiju - rekla je Miljana.

- Ivana, moram da ti pokažem šta mi je poslao jedan čovek. Rekao mi je Zola tukli su ga na jednom nastupu, našminka se i isfolira - pokazala je Miljana.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Nikola

09.08.2023 08:59

Opet cemo gledati u, ovaj put "Eliti", i Zolu i Miljanu i tog sprzenog Przulja, pa mozda i Bebicu., a verovatno jos puno bivsih zadrugara. I u cemu je onda razlika drasticna??? Po cemu bi se to Elita trebala razlikovati od prethodnih sezona? Evo, meni bas nije jasno. Ili sam ja mozda malo vise glup pa zato na razumem?

Ljiljana

09.08.2023 11:04

Krmača kao krmača. Naljutila se zbog igračaka,pa oplela po tvPinku,Mitrovićima i njihovom ogromnom humanitarnom radu. Previše je human za bolesnu, pokvarenu, ludu...porodicu kulić. I da ih opet uvede u Elitu, onda je stvarno za posmatranje. Zašto pozivaju diskvalifikovanu krmaču u Narod pita? Do sada nije niko. Aha da dvorska luda, a i ona sa pletenicama u boji( zaboravila sam joj ime). Dali se kulićka-kurvićka-kako sama reče, plaši Boga? Emisija je odvratna miljana,spečeni ali i voditeljka. 🤮🤮🤮.

Milivoje

09.08.2023 11:35

OVAJ TUPI I GLUPI ZOLA,KAO DA SE NE SECA DA JE PSIHO MIXY PLACALA BITANGAMA I SIBICARIMA DA BIJU ONOG DECKA U CRNOJ GORI STO JOJ JE ODRADIO MAMU I NJU,PA ONDA JE PRETILA I ONOM DANIJELU ITD...ON TREBA SAMO DA ODE U AUSTRIJU,DA RADI I GOTOVO.AKO OVA PSIHOPATA DODJE I TAMO DA GA TRAZI(A ICI CE,JER JE NIKO NECE U SRBIJI),ONDA LEPO OBAVESTI POLICIJU TAMO,PA CE TAMO(POSTO U AUSTRIJI POSTOJI ZAKON I MITROVICI NE MOGU DA ZOVU NIKOGA DA JE IZVUKU),LEPO DA JE STRPAJU PRVO U ZATVOR A ONDA GDE PRIPADA U LUDNICU I RESEN PROBLEM.JA STVARNO NE ZNAM KOLIKO ON MORA DA JE GLUP DA NE KAPIRA NEKE STVARI.ILI PONOVO HOCE U ZADRUGU DA GA OVA BUKVALNO UBIJE NA SPAVANJU I DA POSLE PLACE I MOLI MITROVICE DA "PO ZAKONU" JE PUSTE NA SLOBODU JER NIJE PILA LEKOVE...