UROŠ STANIĆ SKOČIO NA MILJANU KULIĆ! GAZIO JE PO LEĐIMA! Cimeri zanemeli od prizora u DNEVNOJ SOBI!

Autor:

Zadruga

27.05.2024

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uroš Stanić odlučio je da se oproba u novoj profesiji, a to je masažer, kako su mu dobacivali cimeri koji su posmatrali situaciju.

UROŠ STANIĆ SKOČIO NA MILJANU KULIĆ! GAZIO JE PO LEĐIMA! Cimeri zanemeli od prizora u DNEVNOJ SOBI!

Foto: RTV PINK printscreen

Učesnici Elite Miljana Kulić i Uroš Stanić napravili su haos u dnevnoj sobi kada se on ponudio da izmasira Nišlijku! Uroš je skočio na Miljanu kako bi joj pomogao sa bolovima u leđima, pa je skakako po njoj da bi razbio ukočenost, na koju se žalila neko vreme. 

Uroš Stanić odlučio je da se oproba u novoj profesiji, a to je masažer, kako su mu dobacivali cimeri koji su posmatrali situaciju. Miljana Kulić bila je njegova prva klijentkinja, pa su mnoge takođe i nasmejali. 

Foto: RTV PINK printscreen

Miljana Kulić i Uroš Stanić

 

Iako su Uroš i Miljana cimerima samo na kratko skrenuli pažnju, vrlo brzo je fokus na sebe prebacila Maja Marinković, koja ne prestaje da se prepucava sa bivšim dečkom Stanislavom Krofakom. 

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljana Kulić

 

Usput se oglasio i njen otac Taki Marinković koji nije imao lepe reči za Krofaka.

Stanislav nije zreo muškarac, a kada je ušao u vezu sa Majom nekako sam se nadao da jeste. Super su funkcionisali, bilo mi je mnogo drago što se slažu, ali tek sada kada su počeli problemi vidim njegovo pravo lice - rekao je Taki za Republiku, pa je nastavio: 

Nadam se da će Stanislav uskoro da se sredi, inače neće moći ovako. Ne mogu da verujem da ne shvata da Maja sve ovo radi samo zato što joj je stalo, inače ga ne bi pogledala. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Republika,

Taki Marinković

 

Podsećamo, posle žestokog konflikta između Maje Marinković i Stanislava Krofaka, javnost je ostala zatečena kada je starleta prišla MMA borcu, ističući da će istina o njihovom intimnom odnosu u hotelu kad-tad izaći na videlo. Stanislav je to demantovao tvrdnjom da njihovu vrelu akciju produkcija rijalitija "Elita" nije mogla da usnimi, jer u tom delu kupatila nema kamera.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading