NA GRANICI FIZIČKOG OBRAČUNA! Bojana besnela zbog Anđele, evo kako je izvređala pred svima u Eliti! (FOTO)

Autor:

Zadruga

27.05.2024

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džukelo jedna smrdljiva, klošarko odvratna. Mamu ti j*bem, smeješ mi se. Nisam spavala celu noć bre. Neverovatno koliko možeš da budeš odvratna. Ja folirant? Folirant ti sestra - rekla je Anđela.

NA GRANICI FIZIČKOG OBRAČUNA! Bojana besnela zbog Anđele, evo kako je izvređala pred svima u Eliti! (FOTO)

Foto: RTV PINK printscreen

Učesnice rijalitija Elita Bojana Pavlović i njena devojka Anđela Šparavalo posvađala su se u dvorištu, pa su pljuštale uvrede samo tamo! Naime, Haos je nastao tako što je Bojana bila ljuta na Anđelu zbog toga što sumnja u njenu ljubav, a dodatno nije htela da spava sinoć sa njom u krevetu, navodno da je ne bi budila. 

Mislila sam da te ne budim, nisam spavala sinoć - rekla je Anđela.

- Nema veze da li sam spavala. Ne s*ri, nemoj da mi se folirate. Nemoj da mi se kuneš. Ti si folirant od danas - kazala je Bojana.

Foto: RTV PINK printscreen

Bojana Pavlović i Anđela Šparavalo

 

- Džukelo jedna smrdljiva, klošarko odvratna. Mamu ti j*bem, smeješ mi se. Nisam spavala celu noć bre. Neverovatno koliko možeš da budeš odvratna. Ja folirant? Folirant ti sestra - rekla je Anđela, koja je posle otišla od Bojane jer nije mogla da trpi uvrede i prozivke.

Pre svađe, u fokusu su bili Maja Marinković i njen sada već bivši dečko Stanislav Krofak, koji se ne smiruju i svađaju se na svakom koraku. 

Foto: RTV PINK printscreen

Bojana Pavlović i Anđela Šparavalo

 

Nakon Maje Marinković, na intervju kod voditelja Darka Tanasijevića stigao je Stanislav Krofak Pantera. Maja je Darku otkrila da je Stanislav nasilan i da je lagao da nisu imali odnose, a u nastavku pročitajte šta je on ispričao o njoj:

Stanislave, šta se desilo sa Majom? - upitao je Darko.

Pa nastao je karambol jer sam ja rekao da imam komunikaciju sa Aneli. Posle je Uroš provocirao, ona krenula na njega i kao što ja nisam skočio - rekao je Stanislav.

- Što nisi skočio da je odbraniš od Uroša? - upitao je Darko.

Ona je već stala tu, ja kad sam video ona je već otišla. Onda se okrenula prema meni i krenula da me udari, ja sam nju zadržao. Anđelo kaže: "Nemoj ženu, kao da bih ja hteo nju" - rekao je Stanislav.

- Stanislave, rekla ti je da si je tipovao i da si folirant - rekao je Darko.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading