SLAVLJE U DOMU TIPSAREVIĆA: Biljana podelila RADOSNE VESTI! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.05.2024

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Modna kreatorka i bivši teniser danas imaju poseban razlog za slavlje!

SLAVLJE U DOMU TIPSAREVIĆA: Biljana podelila RADOSNE VESTI! (FOTO)

Foto: instagram.com/biljanatipsarevic

Porodica Janka Tipsaravića danas ima poseban razlog za slavlje. Naime, njegov sin Noa danas puni četiri godine, a na društvenoj mreži Instagram oglasila se Jankova supruga Biljana, koja je nasledniku čestitala dirljivom porukom. 

- Srećan rođendan mom voljenom sinu. Gledati kako rasteš i postaješ divan dečak je najveća privilegija i dostignuće u mom životu. Tvoj smeh, dobrota i bezgranična energija čine svaki dan radosnim. Večno sam zahvalna da budem tvoja mama. Hvala svim našim prijateljima i porodici što su ulepšali slavlje - napisala je Biljana.

Modna kreatorka je nedavno otvorila dušu o svojim počecima, ali i  predrasudama sa kojima se suočavala jer joj je muž Janko Tipsarević, pa je istakla da joj suprug nikada nije pomogao i da je sve sama postigla.

- Kada sam počela da se bavim ovim poslom osetila sam predrasude poput onog njen muž je Janko Tipsarević pa će da joj pomogne. Moj muž meni nije nikada pomogao što se tiče posla. Ne zato što nije hteo, već zato što ja to nisam tražila jer nema potrebe. Tako sam vaspitavana od strane svojih roditelja da sam treba da se izboriš - rekla je Biljana Tipsarević i dodala:

- Ako si za to i dobro radiš svoj posao ti možeš sam i opstaćeš, a ako ne možeš nešto sam onda i ne treba da ga radiš. Verujem da svaki kvalitet, upornost i strast traje - ispričala je ona u "Sceniranju".

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Biljana Tipsarević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading