JANJUŠ UPOZORIO STANISLAVA: Čekaju ga NAJMRAČNIJI dani nakon RASKIDA sa Majom!

Autor:

Zadruga

27.05.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši košarkaš zaključio da Krofaku tek kreće pakao!

JANJUŠ UPOZORIO STANISLAVA: Čekaju ga NAJMRAČNIJI dani nakon RASKIDA sa Majom!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Janjuš

Voditelj Darko Tanasijević sinoć je objavio intervjue sa najaktuelnijim učesnicima "Elite", među kojima se našao i Marko Janjušević Janjuš. On je progovorio o svemu što se izdešavalo sa Aneli Ahmić, pa se dotakao i sukoba sa nekadašnjim prijateljem Anđelom Rankovićem. Janjuš se potom osvrnuo i na raskid Maje Marinković i Stanislava Krofaka.

- Janjuše, u kakvom si odnosu sa Aneli? - upitao je Darko.

- Pa klasika. Sinoć me iznervirala kada kada mi je spomenula bivšu ženu. Mene bivša žena nikada nije prevarila za ovih 11 godina. Ja kada sam izašao zbog brata, ona mi je prebacila neke stvari. Sinoć kada je Aneli rekla to je ispalo kao da si bila sa njim dvojicom. Mene žena nikada nije prevarila - rekao je Janjuš.

- Ogovoraju te neki da se pereš od Aneli kako bi se vratio bivšoj ženi - rekao je Darko.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Janjuš progovorio o Aneli

- Ovo je najveća bagra koju sam video u životu. Ovo je jedan šljam običan - rekao je Janjuš.

- Koji ti je utisak nominacija od sinoć? - upitao je Darko.

- Lepi Mića, govori kako sam najgori, pravi najgoreg od mene zbog ljudi koje uzdiže namerno. Sutra ću verovatno biti vođa, tako da ću im sutra sve sasuti u lice. Niko ne razmišlja o meni. Aneli je bitna sama sebi i bila je sve vreme. Ona je težak folirant bez ikakve emocije. Sve mi je jasno, radi se o osobi koja je posle svega pokušava na mene da sruči. U nekim situacijama uspeva da preokrene u svoju korist - rekao je Janjuš.

- Janjuš je rekao da ne bi imao priliku da sedneš napolju sa njim - rekao je Darko.

- Ja bih jako voleo da sa njim negde sedim koliko mi je on harizmatičan i simpatičan. Dečko je ozbiljan tupson, prazan. Sa njim ja da sedim, folirant jedan koji je došao da glumi ljubav sa ovom mučenicom od 20 godina. Tupson koji ne zna jedan vic da ispriča. On je nakupio u decu u pubertetu da gledaju njihove sličice, njihova ljubav će se završiti posle drugog Narod pita. Miljana mi ceo dan peva kako ja glumim žrtvu i gaziim preko svega da bih pobedio. Kunem ti se neću im dati mira jer me niko od njih ne interesuje - rekao je Janjuš.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Janjuš dao sud o Maji i Stanislavu

- Kako komentarišeš Maju i Stanislava? - upitao je Darko.

- Darko, njega tek sve čeka, videćeš. Ja sam sve rekao na početku. Ovo je strašno - rekao je Janjuš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading