SREĆNE VESTI IZ DOMA FILIPA CARA: Ovo su Aleksandra i on krili od javnosti, zadrugar odlučio da prekine tišinu!

Autor:

Zadruga

04.08.2023

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car otkrio na čemu intezivno rade Aleksandra i on, zbog ovoga ih dugo nije bilo!

SREĆNE VESTI IZ DOMA FILIPA CARA: Ovo su Aleksandra i on krili od javnosti, zadrugar odlučio da prekine tišinu!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Aleksandra Nikolić i Filip Car

O vezi Aleksandre Nikolić i Filipa Cara piše se i priča neprestano, a mnogi im predviđaju kraj. Iako su se verili u rijalitiju, oni nakon istog nisu ni pominjali svadbu, pa nikome nije jasno šta ih sada koči da stanu na ludi kamen.

Aleksandra je na relaciji Beograd - Crikvenica, ali i dalje nisu započeli zajednički život, a kako su oboje izjavili, oni su se sad skoncentrisali na karijeru. Car je sve aktivniji na TikToku, a Aleksandra je najavila svoju prvu knjigu.

Republika

Foto: ATA Images, Pixabay

 

Ipak, Filip je odlučio da sve ubedi da njihova veza nije fejk, pa je za domaće medije potvrdio da uveliko rade na bebi i da bi najviše voleo da postane otac Aleksandrinog deteta:

- Moram reći da mi radimo uveliko na bebi, ja bih to najviše voleo, super nam je i stvarno planiramo dete - rekao je Car u jednoj emisiji.

Republika

Foto: ATA Images

 

On se, takođe, osvrnuo na Dejana Dragojevića, inače Aleksandrinog bivšeg dečka, sa kojim je takođe planirala dete, pa mu je kratko poručio da se zapita zašto sve njegove devojke završe baš sa Filipom Carem.

Republika

Foto: E-stock, Nikola Mutic,

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading