MAJA ŽESTOKO DALA PO GASU: Iznela kompletan prljav veš porodice Brajlović, pa nastavila da ih JAVNO PROZIVA!

Autor:

Zadruga

22.07.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković se ne zaustavlja nakon raskida sa Bilalom, odlučila je da ga dokrajči!

MAJA ŽESTOKO DALA PO GASU: Iznela kompletan prljav veš porodice Brajlović, pa nastavila da ih JAVNO PROZIVA!

Foto: E-stock, ST/Vladimir Lukić

Maja Marinković je sinoć bila na proslavi rođendana voditeljke Ane Radulović, a kako je nedavno raskinula sa Bilalom Brajlovićem, provod joj je definitivno prijao.

Ona je celu noć delila video snimke sa proslave, pesme snimaka, a onda objavila i da je u društvu bivšeg cimera, Mateje Matijevića.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

 

Međutim, iako tvrdi da je stavila tačku na odnos sa Bilalom i kompletnu priču, Marinkovićeva je nastavila da provocira bivšeg, pa ga indirektno proziva, što su prepoznali i mnogi njihovi zajednički fanovi.

Naime, Maja je objavila video kako peva hit "Bosnom behar probeharao", što su gotovo svi shvatili kao provokaciju, s obzirom da je upravo tamo živela sa Bilalom do iznenadnog raskida.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Maja

22.07.2023 17:03

Maja je u ovoj priči ispala najprljavija. Uvek isti scenario nakon što je partner ostavi (džaba ona priča da ona ostavlja). Za Janjuša i Cara je rekla da koriste nedozvoljene supstance i da su im porodice nemoralne ( Caru je svašta rekla čak i za sesrru i dete ), za muža Aleksandre Subotić da je neupotrebljiv bez pomoći sredstva za potenciju a i da se bavi nedozvoljenim poslovima, za Bilala da je koristio nedozvoljene supstance a da je majka imala ljubavnika...i, sve to ona doznala za 15 dana boravka i Sarajevu. Miljana je rekla jednom u svađi sa Majom da je te iste supstance uzimala i Maja sa Janjušem, Zolom i sa njom. Maja je bila i ljubavnica Janjušu i mužu A. Subotić, Caru je bila hir kao i Slavniću. Majo, ko ima imalo pameti šutio bi a ne nizao optužbe za koje svi znamo da lažeš. Nije ti to dobro za "karijeru", tako tvoje ljubavno- seksulne egzibicije naziva Taki. Reče čovek da Maja ima karijeru. Blago njemu!. Maja je svaki dan pila lekove za "samokontrolu "(mislim da je to Carev izraz ) i to nam mnogo toga govori. Svi partneri su ostavili Maju, vratili se ili žele da se vrate ženi i detetu, Car odveo Alex u svoju kuću (to nsjviše boli ) a Maja ostala sama, niko je ne želi povesti svojoj kući. Bilal pokušao pa pa dobio konačnu potvrdu istinitosti priče Janjiša i Cara kako izgleda veza sa Majom.

Vesna

22.07.2023 20:17

Da ona iole ima mozga ne bi se ni kacila za Bilala vec za nekog decka iz Srbije,da je moja cerka ja bi je se javno odrekla jer je olos i sljam