ZATEKAO JE MAJKU SA DRUGIM, ZATO MRZI ŽENE: Nakon skandaloznih optužbi, Maja udarila na Bilalovu majku!

Autor:

Zadruga

20.07.2023

23:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinkovićeva razvezala jezik i otkrila šta joj je Bilal priznao!

ZATEKAO JE MAJKU SA DRUGIM, ZATO MRZI ŽENE: Nakon skandaloznih optužbi, Maja udarila na Bilalovu majku!

Foto: ATAImages

Bilal Brajlović je optužio Maju Marinković javno u jednoj emisiji da ga je tukla, zaključavala u stan, uzimala pasoš i pravila probleme, a ona je odmah nakon ovih optužbi stigla u emisiju "Narod pita", gde je najavila da će otkriti istinu o njihovom odnosu.

- Vreme je da istina izađe na videlo i da se čuje ono što treba da se čuje, istina - rekla je Maja na početku, pa nastavila:

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Maja Marinković

U program se uključila gledateljka koja je ispratila Bilalovu izjavu.

- Majo, htela sam da te upozorim. Ovo što radite, što iznosite, nije lepo. Dosta stvari je iznela, ja ne verujem u sve, dosta toga možda i nije njena ideja - rekla je gledateljka.

- Poruke su istinite. Mene niko ne može da šutne, ja sam sebe dala sto posto, promenila grad, sredinu... Nije baš onako kako sam pakovala. Da, nisam bila prihvaćena od strane njegovih, izuzeću oca. Nisam bila pozvana na Bajram, na svadbu njegove sestre, sedela sam sama i čekala njega jer me njegova majka ne podnosi iz nacionalnih razloga. Ja poštujem sve ljude, dala sam se sto odsto. Bilal se nije trudio da bilo šta uradi naš odnos. Po ceo dan je igrao igrice. Uzimao je pare od fanova, to sam saznala posle. Davao je bratu, koji se zadužio 17.000 evra kad je promenio klub, naručivao novi telefon... Jednom smo otišli kod njih kući... Nisu mi dali priliku, uvek su bile predrasude, izuzeću njegovog oca. Ali Bilal ima traume iz detinjstva, ogorčen je na ženski rod - istakla je Maja.

Republika

Foto: Instagram.com

Maja i Bilal

- Da, jeste dolazilo do nekih svađa, rasprava, ono naše. Ali ono što je okačio nije istina. Gde su te modrice bile kad smo bili zajedno? Niko ne veruje u te priče, dečko je patološki lažov. Prvo pitanje koje sam dobila od strane njegove bake kad sam ušla u njihovu kući bilo je: "Hoćeš li da promeniš veru?", i kao: "Ako je Dejan mogao, možeš i ti". Nikad ne bih načela ovu temu, da mi on nije rekao kad je bio mrtav pijan, ima traumu iz detinjstva. Kad je bio mali, zatekao je majku sa drugim čovekom, to njegov otac zna. Čak je njegov stric bio ogorčne, od tog trenutka mrzi ženski rod. Nisu baš toliko fini kako se predstavljaju. Njegov čovek pošteno radi, a neko kod kuće se ponaša promiskuitetno. To su njegove reči, to je bilo davno, ja to ne tvrdim. Celo Sarajevo zna na kakvom je glasu njegova majka, kao promiskuitetna žena - šokirala je Marinkovićeva.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Maja Marinković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading