ISPLIVALI NOVI DOKAZI! Saznanja da je Ina LAŽIRALA TRUDNOĆU zaprepastili javnost, nacija zgrožena! (FOTO)

Autor:

Zadruga

18.07.2023

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ina Rajzinger tvrdi da je na svet donela devojčicu, a svakodnevno isplivavaju dokazi da je obmanula javnost.

ISPLIVALI NOVI DOKAZI! Saznanja da je Ina LAŽIRALA TRUDNOĆU zaprepastili javnost, nacija zgrožena! (FOTO)

Foto: ATAImages, Instagram.com/reisingeriina

Javnost bruji o trudnoći i porođaju bivše zadrugarke Ine Rajzinger koja je na svet donela devojčicu Kajli, a spekuliše se da je otac deteta Lazar Čolić Zola.

Zola je već danima unezveren i ne zna šta ga je snašlo, kao i šta da misli. Na sve načine pokušava da dođe do Ine, ali ona mu se ne javlja na telefon i neće da otkrije da li je on otac deteta, što njega dodatno zabrinjava, te je odlučan u nameri da uradi DNK test.

Foto: Instagram.com/reisingeriina

Ina Rajzinger objavila fotografiju ćerke Kajli

Međutim, njegova sadašnja devojka Slađana Lazić je otkrila da je saznala da je Ina lažirala trudnoću i da je detet o kom govori zapravo rodila njena drugarica.

- Bilo bi to sve super, ali moj komentar je da ona nije ni rodila. Njena drugarica je rodila bebu i ona je to slikala zbog medijske pažnje i pompe, jer je nemoguće da ona pre mesec dana nije bila trudna, a sada se porodila. U finalnoj večeri je imala stomak za treći, četvrti mesec, a ne za deveti. Od finalne večeri je prošlo mesec, mesec i po dana. Ne znam razlog zašto laže, verovatno hoće medijsku pažnju, znam da laže. Da je stvarno tako, naravno da bih prihvatila Zolino dete od bilo koje žene, pošto jedina sam ja ta koja će biti njegova supruga i Slađa Čolić, čuvaćemo ga. Moj komentar je da je sve slagala i da treba da je bude sramota! Sve je izmislila, pouzdani izvori - rekla je Slađa za Pink.

Iako mnogi nisu poverovali Slađi, pojavili su se novi dokazi koji bi mogli značiti da Ina zaista nije rodila niti ikada bila trudna, te da je sve uradila zarad marketinga.

Naime, na njenom Instagram profilu se nalaze fotografije od pre nekoliko nedelja, mesec dana, dva, fotografije na kojima bi trebalo da je u sedmom i osmom mesecu trudnoće, a na kojima joj je stomak ravan. Na svakoj fotografiji je u uskoj garderobi koja ističe njenu figuru, nosi kratke majice, a ništa ne nagoveštava da je u drugom stanju.

Nacija je šokirana ovim saznanjem i zgrožena činjenicom da bi neko mogao ovoliko daleko da ode i slaže za trudnoću, dete i oca.

Da li je to istina, ili je tokom trudnoće Ina objavljivala stare fotografije, kao i kako će se dalje odvijati ova priča, ostaje da saznamo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Lj

18.07.2023 13:51

Zoka uživa u svemu ovome, prodao bi majku za kadar