SKANDALOZNA ISTINA ISPLIVALA NA VIDELO! ŠOK OBRT, Ina NIJE RODILA dete, LAŽIRALA trudnoću!?

Autor:

Zadruga

16.07.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Procurili detalji trudnoće Ine Rajzinger, lažirala sve?

SKANDALOZNA ISTINA ISPLIVALA NA VIDELO! ŠOK OBRT, Ina NIJE RODILA dete, LAŽIRALA trudnoću!?

Foto: YouTube/Instagram/Printscreen

Javnost bruji o trudnoći bivše zadrugarke Ine Rajzinger. Porodila se sinoć i na svet donela ćerku Kajli, a kako se ne zna ko je otac deteta, sumnja se da je dobila dete sa Lazarom Čolićem Zolom.

Foto: Instagram.com/reisingeriina

Ina Rajzinger se porodila

Međutim, ovim povodom se oglasila i Zolina devojka Slađana Lazić i šokirala svojim saznanjima.

- Bilo bi to sve super, ali moj komentar je da ona nije ni rodila. Njena drugarica je rodila bebu i ona je to slikala zbog medijske pažnje i pompe, jer je nemoguće da ona pre mesec dana nije bila trudna, a sada se porodila. U finalnoj večeri je imala stomak za treći, četvrti mesec, a ne za deveti. Od finalne večeri je prošlo mesec, mesec i po dana. Ne znam razlog zašto laže, verovatno hoće medijsku pažnju, znam da laže. Da je stvarno tako, naravno da bih prihvatila Zolino dete od bilo koje žene, pošto jedina sam ja ta koja će biti njegova supruga i Slađa Čolić, čuvaćemo ga. Moj komentar je da je sve slagala i da treba da je bude sramota! Sve je izmislila, pouzdani izvori - rekla je Slađa za Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading