ZVEZDAN ANĐELI PRETI SILOVANJEM: Crnogorka ne sme da prijavi policiji, PAŠĆE KRV ako njen otac sazna!

Autor:

Zadruga

07.07.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đuričićkin dečko iz Škaljara ućutkao je Slavnića, koji ne sme više da joj piše direktno, već je proganja s lažnih profila. Bivša zadrugarka neće da prijavi slučaj jer se plaši da bi njen tata mogao da mu presudi.

ZVEZDAN ANĐELI PRETI SILOVANJEM: Crnogorka ne sme da prijavi policiji, PAŠĆE KRV ako njen otac sazna!

Foto: Nikola Mutic/ATA Images/printscreen

Otkako je izašla iz "Zadruge 6" Anđela Đuričić suočila se s mnogo negativnih komentara na društvenim mrežama i svakodnevno čita uvrede koje joj šalju antifanovi. Međutim, u poslednje vreme joj stižu i preteće poruke s jednog lažnog profila da će je silovati i to baš u momentu kada Zvezdan Slavnić ne prestaje da joj pravi probleme nakon njihovog raskida.

Crnogorka zato i sumnja da on stoji i iza ovih pretnji iako je zbog njenog dečka "škaljarca" prestao da joj piše direktno.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić nema mira od Zvezdana Savnića ni posle raskida

- Donedavno je Zvezdan pisao Anđeli, ucenjivao je i pretio joj i sam, dok njen novi dečko nije to saznao i poručio mu da će sada morati s njim da se obračuna i da dolazi u Beograd da ga nauči pameti. Od tada je Slavnić naglo zaćutao, ali se pojavio taj neko ko Anđeli preti silovanjem s lažnog profila. Baš simptomatično. To baš liči na Zvekija, koji na sve načine pokušava da je izludi i pokvari joj sreću s tim Crnogorcem, od kog se očigledno uplašio čim joj se lično više ne obraća - priča izvor blizak bivšoj zadrugarki i naglašava:

- Anđela je pretnje silovanjem htela da prijavi policiji, ali nije želela da ta informacija dođe do njenog oca, pa je odustala. Zna koliko bi se on potresao, a još kad bi čuo da sumnja da iza svega stoji Zvezdan, možda bi pala i krv. On je jedva dočekao da mu se ćerka otkači od bivšeg robijaša, pa bi presvisnuo da zna da je on i dalje proganja. Zaboravio bi "škaljarca", kad bi se on zaputio u Beograd jer previše se sve ovo vreme kontroliše zbog Anđelinih osećanja. Sada ga ništa ne bi moglo sprečiti da mu presudi! Zato je Đuričićka odustala od prijave.

Republika

Foto: TikTok printscreen

Zvezdan Slavnić ne sme više direktno da piše Anđeli, pa se krije iza lažnih profila

Stvar je, ipak, reklo bi se, donekle rešio Anđelin dečko iz Crne Gore, koji je već ućutkao Slavnića kada mu je poslao poruku preko drugara iz Beograda. Navodno, nedaleko od mesta gde Zvezdan živi, prišao mu je nepoznati muškarac i preneo poruku, te naveo da mu "škaljarci" traže 100.000 evra da, u suprotnom, ne bi završio u invalidskim kolicima, o čemu je Srpski telegraf već pisao. Kad mu još uzmu pare što je uznemiravao Crnogorku, teško da će mu više ikad pasti na pamet da je čačka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
lepa fatima

07.07.2023 23:54

Sirotica, ne sme da kaže tati ni policiji, ali sme novinarima i celom svetu! Smejurija!

Nadica

08.07.2023 09:07

Tatica je odvojio od bivšeg robijaša, ali mu odgovara budući robijaš (zato što ima lovu!)!Sve je ovo foliranje i Anđela, zbog omraženosti u javnosti ponovo pokušava da ispadne žrtva. Njena izmišljena pretpostavka da joj Zvezdan preti sa lažnih profila je tema ovolikog članka?? Pa to samo budale mogu da popiju. Zvezdan je nije voleo i poštovao ni dok su bili u vezi i zašto bi patio za njom. Sve ovo veštica spinuje i izmišlja, ali je glupa i ne shvata kakve posledice može da napravi. FUJ!!!

Melanija

08.07.2023 14:58

Malo mašte novinari. Ne tako davno ste pisali da je Zvezdan iznudio od Anđelinog oca 50.000 evra. Sada valjda zbog inflacije traže od Zvezdana 100.000 evra. Kada sam vam ja pisala da beogradski mafijaši ne smeju ni da privire u CG sda ću vam reći da ni Škaljarci i Kavčani ne smeju ni da pomole nos u Srbiji jer će ih pojesti mrak. Uostalom, Zvezdana boli ona stvar i za Anđelu i za Anu jer dok su one imale svoje emisije on je Tik Tokovao i zarađivao parice.