SLAVNIĆ U PANICI, "ŠKALJARAC" MU PREKO DRUGA POSLAO JEZIVU PORUKU: Zvezdane, spremi 100.000e u kešu ili ćeš da jedeš na slamčicu!

Autor:

Zadruga

06.07.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kad si smeo da laješ, moraćeš da platiš izvinjenje. Pošto te zanimalo ko je on, poručuje ti da će ti učiniti uslugu da se upoznate, da ne moljakaš džabe neke ljude za info, glasila je poruka.

SLAVNIĆ U PANICI, "ŠKALJARAC" MU PREKO DRUGA POSLAO JEZIVU PORUKU:  Zvezdane, spremi 100.000e u kešu ili ćeš da jedeš na slamčicu!

Foto: Republika.rs, instagram.com/andjelaadjuricicc, Pixabay.com

Bivša zadrugarka Anđela Đuričić ne odvaja se od dečka "škaljarca", a kako bivši Zvezdan Slavnić ne prestaje da joj pravi probleme i ne želi da joj vrati lične stvari koje su u Beogradu, sprema se obračun! Kako smo saznali, sin Moke Slavnića gde god da se pojavi pljuje Đuričićku i njenog novog dečka, raspitivao se o njemu i o tome "s kim je dobar u Beogradu", te je ovaj otvoreno Zvezdanu zapretio. Slavniću je nedaleko od mesta gde živi prišao nepoznati muškarac i preneo poruku, te naveo da mu "škaljarci" traže 100.000 evra da, u suprotnom, ne bi završio u invalidskim kolicima.


- Zvezdan ne prestaje da proganja Anđelu otkako je saznao da ima novog dečka. Prvo je pokušavao da ode u Crnu Goru na silu. Kad mu je rekla da ne dolazi i kad su ga presreli "škaljarci", to mu je udarilo na ego. Danima je van sebe, sad neće ni stvari koje su ostale u Beogradu da joj vrati i preti da će da napravi masakr. Pričao je: "Šta mi može taj tvoj momak? Daj da vidimo o kome se radi, ako treba da se nađemo ponovo, pa da mu ja objasnim neke stvari. Raspitao sam se o njemu, znaju ga i moji iz BG." Zvezdan to priča po celom gradu i to je došlo do "škaljaraca", koji su besni i koji hoće da ga ućutkaju - priča nam upućen izvor.

Foto: printscreen/tiktok, pixabay.com

Zvezdan Slavnić se zbog dugačkog jezika uvukao u probleme sa škaljarcima

 


Kako smo saznali, opasni momci su diskretno objasnili Slavniću šta treba da radi i kako da dostavi novac.


- Zvezdan je znao koliko ima sati čim je video nepoznatog momka da mu prilazi. Nije ni pokušavao da pobegne jer je znao o čemu je reč čim je video crnogorske registarske tablice. Ovaj mu je objasnio da bi mu bilo bolje da prestane da "laje" i da vidi kako će da obezbedi 100.000 evra. Rekao mu je: "Kad si smeo da laješ, moraćeš da platiš izvinjenje 100.000 evra ili ćeš da jedeš i piješ na slamčicu. Pošto te zanimalo ko je on, poručuje ti da će ti učiniti uslugu da se upoznate, da ne moljakaš džabe neke ljude za info" - priča nam dobro obavešten izvor i dodaje:

Foto: Republika

Zvezdan Slavnić se zbog dugačkog jezika uvukao u probleme sa škaljarcima

 


- Zvezdan od tog dana ne izlazi iz stana, na sve načine pokušava da nađe način da skupi taj novac, ali mu ne ide od ruke. Priča se da je tražio i od oca Moke da proda stan da bi uspeo da do određenog termina isplati "škaljarcu", ali ovaj to neće da čuje. Čujem da su mu neki predlagali da pobegne iz Srbije, ali mu to ne bi bila dobra ideja pošto bi ga ovaj našao gde god da se sakrije.


Crnogorska mafija
"posetila" Mokinu zgradu


Zvezdan se nakon pretnji uvukao u stan i danima ne izlazi jer je ispred zgrade zatekao nekoliko sumnjivih automobila s tablicama Kotora, Berana, Andrijevice i Ulcinja, zbog čega se dodatno uplašio.

Foto: ST/Nikola Mutić

Moka Slavnić

 


- Zvezdan već neko vreme ne izlazi iz kuće. Uplašio se kad je video automobile sa zatamnjenim staklima i crnogorskim tablicama ispred zgrade, jer zna šta mu se sprema. Ponekad se pojavi na društvenim mrežama i drži "lajv" na Tik-toku, a već nekoliko dana nije viđen na nekom javnom mestu. Pre je izlazio do prodavnice, više ni to - otkrio nam je jedan Slavnićev komšija, koji ga je ranije stalno viđao s Anđelom.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading