Anđela sa "škaljarcem" dolazi kod Zvezdana: Slavnić u panici, ortaci mu glume obezbeđenje

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đuričićkin dečko poludeo kada je čuo da je Mokin sin danima maltretira, pa mu je preko telefona poručio: "Stižem u Beograd, videću koliko si hrabar uživo!" Anđela strahuje da ne ispadne haos budući da zna ko joj je dečko, a, s druge strane, zna i da je Slavnić bivši robijaš.

Anđela sa "škaljarcem" dolazi kod Zvezdana: Slavnić u panici, ortaci mu glume obezbeđenje

Foto: Instagram.com, Zadruga official printscreen

Kako Republika saznaje, Anđela Đuričić za vikend dolazi u Beograd i to s novim dečkom, pripadnikom "škaljarskog klana". Crnogorka se odlučila na ovaj korak pošto njen bivši dečko Zvezdan Slavnić neće da joj vrati lične stvari, koje su ostale kod Moke u stanu. 

Foto: tiktok.com/printscreen/zvezdan slavnic

Zvezdan Slavnić u panici zbog Anđelinog dolaska

Kako dalje saznajemo, Zvezdan je Anđelu danima ucenjivao da joj neće vratiti stvari dok se ne vide nasamo i ne popričaju o svemu. Ćurčićka se plašila da se krišom vidi sa Zvezdanom, pa je svom sadašnjem dečku ispričala da je on svakodnevno maltretira. Kada je ovaj to čuo, poludeo je i rekao joj da se spakuje i da za vikend idu u Beograd.

- Anđela danima pokušava da izmoli Zvezdana da joj vrati njene stvari koje su ostale kod Moke u stanu nakon "Zadruge", ali on neće ni da čuje. Kako je odmah raskinula sa Zvezdanom čim je stigla u Crnu Goru, više se nije vraćala u Beograd, pa je nekoliko puta pitala Slavnića da joj sve pošalje, što je on odbijao. Zvezdan joj je pretio da će sve pobacati ako ne pristane da se vide i popričaju. On još veruje da će se pomiriti s Anđelom, a ona već uživa s jednim opasnim dečkom, koji nije za zezanje - kaže nam Anđelin drug iz Đenovića i objašnjava da je situacija napeta, te priznaje da se plaši šta će se desiti u Beogradu:
- Taj dečko je šest godina stariji od nje i baš je opasan tip i pre su bili zajedno. Pripadnik je jednog crnogorskog klana, da sad ja ne govorim kog, zna se to. On je zaista poludeo kada je čuo da Zvezdan maltretira Anđelu i ucenjuje je za njene stvari. Čak je jednom oteo Anđeli telefon kada je Zvezdan zvao i rekao mu je: "Stižem u Beograd. Videću da li si toliko hrabar i uživo." Iskreno, uopšte mi nije svejedno, baš sam i s njom pričao i ona se plaši da ne ispadne neki haos u Beogradu budući da zna da je ovaj spreman na sve, a, s druge strane, zna i da je Slavnić bivši robijaš.
Republika

Foto: instagram.com/andjelaadjuricicc

Anđela Đuričić dolazi u Beograd sa dečkom "škaljarcem"


Nakon ovoga Anđelin prijatelj nam kaže da je čuo da je Zvezdan u panici, te da je okupio ortake u očevom stanu koji mu glume obezbeđenje.
- Anđela mi kaže da je već nekoliko dana Zvezdan ne zove, da se primirio otkako mu je ovaj zapretio. Čujemo od nekih prijatelja iz Beograda da je Slavnić okupio ekipu u stanu, plaši se da bude sam kad mu stigne bivša s dečkom. Kažu mi da mu ortaci glume obezbeđenje i nigde više ne ide bez njih - završava izvor.
Nakon ovih saznanja pokušali smo da stupimo u kontakt sa Zvezdanom i Anđelom, ali se oni do zaključenja ovog broja nisu javljali na brojeve poznate redakciji.


Crnogorka sa "škaljarcem" uživala
u Hrvatskoj, sad planiraju u Grčku 

Foto: Instagram.com

Anđela Đuričić uživala na Hrvatskom primorju


Anđela je zauvek stavila tačku na odnos sa Zvezdanom, te uživa u ljubavi s novim-starim dečkom, koji joj ispunjava svaku želju i s kojim često putuje.
- On je odmah odveo u Hrvatsku na dva dana da bi se malo sklonili od svega. Sad su pričali o tome da odu u Grčku da bi se osamili, a i on ima nekog posla tamo. Njena porodica ga poznaje i odobrava vezu, bitno im je samo da je otkačila Zvezdana - otkriva izvor iz Đenovića.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Vesns

05.07.2023 21:56

Alo bre, vi koji pisete o tome bolje obavestite policiju a ne baljezgajte za citaoce, a ta Crnogorka nek sedi tamo i cuti, takve profuknjace nam nisu potrebne

Odgovori 11 15
Ringo

08.07.2023 00:40

@Vesns - @Vesns Neprimeren komentar uz primitivno vredjanje. Verovatno si ti prof.....Adjela je jedna mlada prelepa devojka.Obožavao je. zaslužila je sve najbolje u životu.Mladjani crnogorac je prelep sa manirima i nikada je neće povrediti,jer je obožava. Malena puna podrška za vas, želimo vam svu sreću ovoga sveta.

Zoran

05.07.2023 22:19

Zveki prodao njene stvari na buvljaku odavno😂. To mu je jedini izvor prihoda!

Relja

06.07.2023 00:07

Opet o dvorskim ludama pisete