OTKRIVENA NAJVEĆA TAJNA POSLE DESET MESECI: Evo kako je Aleksandra Nikolić uspela da POBEDI Anu Ćurčić u "Zadruzi 6"

Autor:

Zadruga

05.04.2024

02:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka priznala sve uživo u programu!

OTKRIVENA NAJVEĆA TAJNA POSLE DESET MESECI: Evo kako je Aleksandra Nikolić uspela da POBEDI Anu Ćurčić u "Zadruzi 6"

Foto: ATAImages

Bivša zadrugarka Anđela Đuričić gostovala je sinoć u emisiji "Pitam za druga", gde se, između ostalog, osvrnula i na šestu sezonu popularnog rijalitija. Anđela je progovorila o bivšoj suparnici Ani Ćurčić, te otkrila da je i ona kriva za to što je bivša Zvezdana Slavnića osvojila prvo mesto.

- Moja Aleksandra Nikolić je zato bila pobednica "Zadruge 6", jer je iskrena. Ona (Ana) je bila ubeđena da će osvojiti prvo mesto. Na kraju je kuma (Milena Kačavenda) bila dugme u ovom slučaju. Ja sam to sve ispratila. Ja sam pozvala da svi glasaju za Aleksandru, a ne za tu ženu - istakla je Anđela, pa nastavila:

Republika

Foto: printscreen/RED TV

Anđela razvezala jezik o šestoj sezoni

- Publika je to osetila, i to je glavni razlog što nije pobedila - nikad nije bila iskrena. Svako može da uđe na komentare ispod mojih i njenih videa i da uporedi ko je koliko bio iskren. Ona je svakim danom kopala samu sebe sve više. Zato nije pobedila - nastavila je Đuričićeva, pa dodala:

- Da je Ana bila iskrena uzela bi prvo mesto, ali ona ni za šta nije bila iskrena. Faca njena u tom momentu proglašenja pobednika je bila hit, a moja sreća neopisiva. Da je pobedila ne bi bilo fer - poručila je bivša zadrugarka.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić

Ana Ćurčić i Aleks Nikolić

ANĐELA O "DOGOVORENIM" PRIČAMA U RIJALITIJU

- Teško je dogovorenu priču sprovesti u rijalitiju. Da su neki plan imali, verovatno da jesu, pa se otrgao kontroli, oni to najbolje znaju. Društvene mreže i isečci od nekoliko sekundi mnogo toga pokažu. Kad sam videla neke stvari videla sam da je bilo nekih navoda i signala. Pomišljala sam da je neki plan postojao, ali to niko ne može da iskontroliše

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading