ANĐELA ĐURIČIĆ VODI ŠA DO POBEDE: Otkrila zbog čega je on njen favorit, pa otkrila šta spremaju Mionini roditelji!

Autor:

Zadruga

04.04.2024

20:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić je priznala da je Nenad Aleksić Ša njen favorit i da ne veruje u njegovu vezu sa Mionom.

ANĐELA ĐURIČIĆ VODI ŠA DO POBEDE: Otkrila zbog čega je on njen favorit, pa otkrila šta spremaju Mionini roditelji!

Foto: printscreen/RED TV

Nakon duge medijske pauze, Anđela Đuričić je danas gostovala u emisiji "Pitam za druga" na RED televiziji, gde je komentarisala dešavanja i učesnike Elite, a posebno se osvrnula na vezu Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović, koja je jedna od vodećih priča.

Anđela je priznala da bi Miona trebalo da posluša svoje roditelje, koji su strogo protiv njene veze sa Ša, ali da joj je reper favorit u ovoj sezoni rijalitija:

- Moram da kažem da je Šaki moj favorit, on se nada da će se sve to biti kako on želi, ali Miona će poslušati svoje roditelje, to je sigurno. Tako i treba, i ja da sam slušala svoje roditelje, pametnije bih neke stvari uradila - priznala je Anđela Đuričić.

 

Takođe, Anđela smatra da bi pametnije odluke donosila, da je malo više obratila pažnju na ono što su joj roditelji govorili na temu partnera i tadašnje veze sa Zvezdanom Slavnićem.

Podsetimo, bivša učesnica rijaliti šou-programa "Zadruga", Anđela Đuričić, posetila je manastir Ostrog, nakon što je u javnosti nastao skandal zbog njenih eksplicitnih fotografija i snimaka. Naime, posle turbulentnog perioda koji je ostavila iza sebe, Đuričićeva se odlučila za duhovnu introspekciju u jednom od najpoznatijih pravoslavnih manastira u našem regionu.

Anđela našla se u centru pažnje nakon što je njena intimna procurila u javnost, što je izazvalo brojne reakcije, kako javnih ličnosti, tako i šire publike. Mnogi su osudili ovakvo ponašanje, dok su se drugi zalagali za poštovanje privatnosti pojedinaca. Međutim, bivša zadrugara je, po svemu sudeći, rešila da okrene novi list i nastavi dalje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
M.Haljevac

04.04.2024 22:30

a djekna jaka mustra da ona ima neki uticaj, cudi me da je imala obraza da dodje na pink posle tuzbi pljuvanja skandala koji je planirala preteci da ce da zatvori tv pink, zmijurina sva se sada kao profinila a gledali smo je 2 god koliko je zlo i dalabu, hrakpu

Ljiljana

11.04.2024 00:24

Kome ona može i sme da deli savete?! Videli smo i njene fetiše, pa zar je i posle svega imala obraza otići pod Ostrog-Slava mu i milost??? Ona može Ša dovesti samo do sebe. Možda bi se slagali, posebno što bi ona bila poslušna, tu bi tek svašta bilo. 🐄🤮🐉🐉🐉🐉🐉🐉