ŠOK-TAJNA ANĐELE ĐURIČIĆ OTKRIVENA UŽIVO U PROGRAMU: Da nije bila DISKVALIFIKOVANA, uradila bi OVO Zvezdanu Slavniću!

Autor:

Zadruga

05.04.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đuričićeva priznala sve uživo u emisiji!

ŠOK-TAJNA ANĐELE ĐURIČIĆ OTKRIVENA UŽIVO U PROGRAMU: Da nije bila DISKVALIFIKOVANA, uradila bi OVO Zvezdanu Slavniću!

Foto: youtube.com/pink.rs

Bivša zadrugarka Anđela Đuričić sinoć je gostovala u emisiji "Pitam za druga", gde je govorila o mnogim temama. Osim aktuelnih dešavanja u "Eliti", Anđela se osvrnula i na svoj odnos sa Zvezdanom Slavnićem i probleme koje je imala sa roditeljima zbog kontroverzne veze.

Republika

Foto: printscreen/RED TV

Anđela progovorila o Zvezdanu

- Jesi li stvarno verovala da će ljubav sa Zvezdanom da uspe? - upitao ju je voditelj.

- Verovala sam do prevare sa Majom. Da sam ostala do kraja u rijalitiju, ne bih ostala sa njim, ostavila bih ga. To je meni bio pakao, sada mi je smešno, a tada nije bilo - govorila je Anđela pa je otkrila kako gleda na sve što joj se desilo sa Zvezdanom Slavničem:

- Ja sam ideallizovala neke stvari, to muvanje je meni bilo lepo, trajalo je to, ali verovala sam u to što sam idealizovala te neke stvari, a mene je to držalo dok se to nije desilo sa Majom. Meni tada razum nije bio prisutan - istakla je Đuričićeva.

Republika

Foto: printscreen/RED TV

Anđela otvorila dušu o roditeljima

Pre toga je priznala kako su njeni roditelji reagovali.

- Ja nikada nisam pričala na tu temu. Ništa nije bila istina, moja kuća se prodaje već par godina, a nije istina da se to prodaje zbog mene. Moji roditelji nisu dali nijednu izjavu kada sam ja bila u jeku skandala, ali ja mislim da je najbolje da se ne uradi to. Oni bi mi učinili medveđu uslugu da su to uradili, tu bi bilo kontra-efekat, a to što se nisu oglašavali, želeli su meni najbolje - rekla je Anđela, pa dodala:

- Oni su meni mnogo toga prebacili, obavili su par razgovora sa mnom, oni su meni očitali lekciju, a to je možda malo kakon bih ja mom detetu rekla. Ja nisam bila upućena u sve. Kada je neko prvi put u rijalitiju ne zna se mnogo toga, ja da sam slušala drugačije bi bilo - rekla je Anđela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading