SVE LJUBAVI ZVEZDANA SLAVNIĆA: Ana i Anđela ne mogu da se porede, Ksenija Pajčin me je DOZIVALA!

Autor:

Zadruga

14.04.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar otvorio dušu pred kamerama!

SVE LJUBAVI ZVEZDANA SLAVNIĆA: Ana i Anđela ne mogu da se porede, Ksenija Pajčin me je DOZIVALA!

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović, printscreen/RED TV/Pink/Republika TV

Zvezdan Slavnić, koji je postao poznat javnosti nakon učešća u rijalitiju "Zadruga", nedavno je odlučio da otvori svoju dušu gledaocima, pa je javno progovorio o svom ljubavnom životu, ali i uporedio ljubavni odnos sa Anom Ćurčić i Anđelom Đuričić

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Zvezdan Slavnić

- Zaljubljen sam uvek, u Crvenu Zvezdu, ta lljubav je moja najveša u životu. Za žene nisam spreman... Još se ne vezujem, ali ajde neke simpatije postoje. Nisam u kontaktu sa bivšim ljubavima. Da se sve drugačije završilo, možda bi ostali prijatelji. Ne kajem se zbog ničega. Ne kajem se ni zbog jedne žene u životu. Što se tiče Ane i Anđele, ne mogu te dve ljubavi da se porede! Sa Anom sam živeo godinama, sa Anđelom sam bio kratko - rekao je on u emisiji "Premijera - Vikend Specijal", pa dodao: 

- Bilo bi lepo da se dogodini ljubav za ceo život, ali mislim da ima mnogo stvari koje treba da se promene u mom životu da bi se bazirao na to. Nisma u paranoji da to mora odmah da se desi. Eto sad bi voleo da putujem malo.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić/Dragan Kadić, e-stock/ Časlav Vukojičić

Zvezdan Slavnić, Anđela Đuričić i Ana Ćurčić

 On se dotakao i svoje ljubavne veze sa pokojnom pevačicom Ksenijom Pajčin

- Ljubav između Ksenije Pajčin i mene je bila čista i neiskvarena. Bili smo samo godinu ipo dana zajedno, klinci smo bili, ali rado ću se sećati toga. Ona je bila dobar drug, uvek u nekoj akciji, puna života. Ne mogu da kažem da je bila moja najveće ljubav, ali je bilo jako lepo. Kada je ubijena bio sam na koledžu. Gledao sam neku njenu emisiju i tada sam mislio da me nekako doziva, pa tom nekom ponašanju... Desilo se to onda što se desilo i nikada nisam saznao šta sve stoji iza toga i nisam uspeo da joj pomognem, a možda sam mogao.

Republika

Foto: ST/D. Kadić, TV Pink

Zvezdan Slavnić i Ksenija Pajčić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading