JADNA, OBOJICA SU JE SAMO PO JEDNOM: Tara otkrila da je Anđela SPAVALA sa Mensurom i Carem, pa još jednom ŠOKIRALA!

Autor:

Zadruga

06.04.2024

02:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Simova ne štedi nekadašnju suparnicu!

JADNA, OBOJICA SU JE SAMO PO JEDNOM: Tara otkrila da je Anđela SPAVALA sa Mensurom i Carem, pa još jednom ŠOKIRALA!

Foto: ATA Images, TV Pink/printscreen, instagram.com/andjelaadjuricicc

Pobednik "Zadruge 5" Dejan Dragojević ugostio je bivše zadrugarke Taru Simov i Anu Ćurčić u svojoj emisiji, koje su žestoko oplele po Anđeli Đuričić. Kako Tara tvrdi, Anđela je jednom dečku pravila poklon za rođendan, a radi se o muškom donjem vešu, na kom je bila njena slika i natpis "Moje". 

Tara sumnja da je donji veš bio namenjen Filipu Caru ili Mensuru Ajdarpašiću. Tara je navela da su i jedan i drugi imali intimne odnose sa Anđelom, ali samo jednom.

- Pravila je nekom dečku, 2022. godine neki poklon. Taj poklon je izgledao ovako. E, u suštini, to su ove gaće i ona je svoj lik stavila na te gaće i napisala “Mine” kao “moje”. I to je radila, 28. novembar, 2022. Ja mislim da je ovo bilo za Filipa Cara ili za Mensura. To su ta dva frajera koja su se tada vrtela. Mislim, dobro, čula sam da su je obojica samo po jednom, tako da, jadna – rekla je Simova za domaće medije.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Tara ponovo ocrnila Anđelu

Podsetimo, Tara je nedavno pokazala i Anđeline eksplicitne fotografije, a onda udarila po njoj kad je tražila da se uvede zakon protiv osvetničke pornografije.

- Ne kapiram što fotografišete svoje vagine i analne otvore i onda kukate što svi dobiju te iste slike? Ne umete da se vidite sa nekim ko vam se dopada, nego morate u sobi dok mama i tata spavaju da se dodirujete, slikate i snimate, a onda tražite zaštitu, od koga, sebe? - započela je Simova.

- Pritom, da se razumemo, niste slale svojim muževima i švalerima, nego ljudima sa kojima nemate ništa, niti su vam dali povoda da im takve stvari šaljete. Ali ajde da potpišemo peticiju da kad se žena sama eksploatiše, da svi odu u zatvor jer je ona fulja - dopisala je Simova.

Republika

Foto: Instagram.com printscreen

Tara je ranije pokazala Anđeline eksplicitne fotke

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading