REPUBLIKA NA LICU MESTA: Posetili smo Škaljare, evo gde Anđela troši KRVAVI NOVAC svog dečka MAFIJAŠA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

06.07.2023

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porazgovarali smo sa meštanima Bokokotorskog zaliva i otkrili nove detalje o atraktivnoj Crnogorki!

REPUBLIKA NA LICU MESTA: Posetili smo Škaljare, evo gde Anđela troši KRVAVI NOVAC svog dečka MAFIJAŠA! (FOTO)

Foto: Republika

Kako je Republika saznala, bivša zadrugarka Anđela Đuričić će ovog vikenda doći u Beograd sa svojim novim dečkom. On je pripadnik škaljarskog klana, a na ovo se odlučila jer Zvezdan Slavnić neće da joj vrati lične stvari, koje su ostale u stanu njegovog oca. Kako smo dalje uspeli da saznamo, Slavnić danima ne izlazi iz stana, jer je ispred zgrade ugledao nekoliko automobila sa crnogorskim tablicama i zatamnjenim staklima.

Republika

Foto: Republika.rs, instagram.com/andjelaadjuricicc, Pixabay.com

Anđela i Zvezdan

Ekipa našeg portala posetila je Boku kotorsku, kako bismo se raspitali o Anđeli i njenom novom dečku. Posetili smo i Škaljare, mesto kod Kotora, ali nam je nekoliko meštana reklo da Anđelu nije viđalo ovde, već da se kreće po luksuznijim destinacijama i da ćemo je pre sresti u rizortima kod Tivta i Herceg Novog.

Republika

Foto: Republika

Republika u Boki

Nakon Kotora smo posetili Tivat i luksuzni rizort koji su nam meštani pominjali. Popričali smo sa nekoliko lokalaca i radnika u prestižnim restoranima.

Republika

Foto: Republika

Republika u Boki

- Da, često je viđamo ovde. Anđela voli da živi na visokoj nozi i stalno posećuje restorane i kafiće ovde. Od skoro je počela da dolazi sa dečkom, koji deluje opasno - rekao nam je jedan meštanin.

Republika

Foto: Republika

Republika u Boki

- Videli smo je sa malo starijim dečkom od nje, posle smo pročitali u novinama da je pripadnik škaljarskog klana i ne čudi nas. Mislimo smo da je fina devojka, ali posle veze sa Zvezdanom... Voli da dolazi ovde i da se slika, pre je dolazila sa drugaricama, a sad je viđamo sa tim momkom - otkriva radnica u jednom restoranu.

Republika

Foto: Republika

Republika u Boki

- Često sam ovde, viđam je ili u ovim restoranima ili u rizortu kod Herceg Novog, tamo češće ide sad. Viđao sam je i sa drugaricama, ponekad joj priđu ljudi, ali ne otkad je u vezi sa novim dečkom. Svi znaju koliko je opasan, pa se ni deca ne usuđuju da priđu da se slikaju sa njom - govori mušterija jednog prestižnog kafića.

Republika

Foto: Republika

Republika u Boki

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
N.N.

07.07.2023 22:27

Koje su ovo klosarcine

Viki

13.07.2023 10:26

Bravo lijepa djevojko. Glavu gore i samo naprd. Želim0 ti vu sreću ovoga seta sa novim dečkom.Koga briga šta pišu o njemu. Bitno je da tebi odgovara. BAR ĆE ZNATI ISKRENO DA VOLI I ZAŠTITI TE u svakom momentu. Beži od ovim poremećenih BGD tipova. Škaljarac je ljudina. Pusti stvari i te gluosti.Ništa ti ne treba, dovoljno si sposobna da sve to zaradiš i kupiš sebi.