"HVALA, SLEDEĆI" Anđela direktno iz Đenovića PROVOCIRA Zvezdana, pokazala skupocen sat i obratila se BARABI! (FOTO)

Autor:

Zadruga

02.07.2023

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Đuričićeva više puta pokazala skupoceni sat koji joj krasi ruku!

"HVALA, SLEDEĆI" Anđela direktno iz Đenovića PROVOCIRA Zvezdana, pokazala skupocen sat i obratila se BARABI! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Bivša zadrugarka Anđela Đuričić napravila je novi TikTok nalog i počela da bude aktivna na ovoj mreži. Danas je usnimila nekoliko klipova, koje su mnogi shvatili kao prvokaciju upućenu Zvezdanu Slavniću. Prvo se usnimila uz pesmu "Baraba", koju izvodi Zera.

Foto: Instagram.com

Anđela pokazuje sat

Koјі је tо ѕаt, znаm dа је ѕkuр, аl’ nа nјеmu vrеmе kаѕnі. Nіје zа nаѕ ovа lјubаv ѕаmо kаd ѕu kаѕnі ѕаtі. Nа mарі grаdа gdе је tvоја mаlа ѕаdа nеѕtаlа bаš ѕі bаrаbа, bаš ѕі bаrаbа, јa pobesnela - glase stihovi uz koje se usnimila Anđela, dok je pokazivala svoj sat.

Anđela je pokazala svoj sat i dok je snimala video uz citat popularne voditeljke Jovane Jeremić.

Foto: Instagram.com

Anđela pokazuje sat

- Vidi ovako, kad dužiš dete muškarcu, dužan je da ti kupi roleks, stan u centru Beograda i najnoviji automobil - glasi citat uz koji se usnimila.

Đuričićeva je pokazala i poklon koji je dobila, kocku na kojoj stoje reči "Hvala, sledeći" na engleskom jeziku, te tako jasno poručila da je spremna za novu ljubav.

Foto: Instagram.com

Anđela pokazuje poklon

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (6)

Loading
Pera

02.07.2023 21:05

Prelepa šta će joj starkelja Zvezdan

Zveki

02.07.2023 21:54

Andjela je zrela za Dobrotu. Barem mesec ili dva dana. Prsla je.

Sa

02.07.2023 22:02

Dalila, vidiš li ti ovo? Prati te u potpunosti (tvoji snimci iz pršle godine su glavi ove devojke ). Sada, posle jahte i snimaka iz Hrvatske, cveća od nekog obožavaoca , sad sata, kažu mi da sledi zlatni mercedes, snimci u kupaćem po C. Gori, preselenje u Beograd i posao voditeljke. Da li je devojka zaljubljena u tebe ?

MilenaS

02.07.2023 22:28

Prelepa Andjo bezi sto dalje od Zvezdana. Unistice ti mladost i zivot ceo, on je opasan nasilnik. Glavu gore i samo napred u bolju buducnost lepotice.