OD LJUBAVI DO HORORA: Burna noć u Crikvenici, otkriveno šta Aleksandra i Car rade u svoja 4 zida!

Autor:

Zadruga

29.06.2023

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić otkrila kako je izgledalo njihovo prvo jutro posle žestoke svađe!

OD LJUBAVI DO HORORA: Burna noć u Crikvenici, otkriveno šta Aleksandra i Car rade u svoja 4 zida!

Foto: St/N. Pančić, E-stock

Pobednica Zadruge 6, Aleksandra Nikolić i njen verenik Filip Car, juče su fanove podigli na noge, kada su se otpratili sa društvenih mreža i uklonili sve zajedničke fotografije, a već uveče se Nikolićeva uputila ka Crikvenici.

Iako su se pomirili, Car je priznao da neće ostati u njegovom porodičnom domu, već da idu u stan u okolini Crikvenice, kako bi se osamili i porazgovarali o svemu.

Republika

Foto: ATAImages

 

Nakon toga se nisu oglašavali, a Aleksandra je danas rešila da prekine tišinu i javi se na Instagramu, kako njihovi zajednički fanovi ne bi brinuli.

Objavila je fotografiju prve jutarnje kafe, pa otkrila da uživa pored svog verenika, iako su bili na korak do totalnog kraha. Međutim, Filip je juče priznao da Aleksandra i on imaju česte svađe, koje su poprilično burne, pa je jasno da u njihovoj vezi ni sada ne cvetaju ruže.

Republika

Foto: instagram.com/alex_mima

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

29.06.2023 17:31

Poružnela Aleksandra baš! A htela da izgleda "otmenije i skuplje". E, pa - NE izgleda kako želi. Usta su joj ružna - zamisli kako može da jede od toliko plastike na "licu", kakav joj ukus ima ta hrana... Boja kose nikako joj nije "legla", pa izgleda baš jeftino - NA RASPRODAJI. Godina ima sve više : stižu mlađe... A Car več "deformisan" od kilaže, a s godinama biće sve gore, a takav mu je i um ... pa ceo život "u krug". Ne da ti se : nisi uspela Aleksandra, i pare su te htele, ali džabe... A TEK NISI SREĆNA, niti ćeš... Imala si šansu da budeš normalna pored Dejana, ko ti kriv. Dejan je pametan momak (nisu nu svi potezi baš pametni), ali se drži, stabilan je (jer u nešto veruje).