DUPLA SVADBA U CRIKVENICI: Aleks i Car staju na ludi kamen, pa postaju KUMOVI bivšim zadrugarkama?

Autor:

Zadruga

16.06.2023

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Leto će biti ispunjeno zadrugarskim veseljima!

DUPLA SVADBA U CRIKVENICI: Aleks i Car staju na ludi kamen, pa postaju KUMOVI bivšim zadrugarkama?

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Pixabay.com

Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović bile su gošće voditeljke Ivane Šopić u emisiji "Narod pita" sinoć. Na samom početku emisije, Matora je otkrila da je zaprosila Anitu i da će njih dve stati na ludi kamen za mesec dana. Tomićeva je potom govorila o odnosu Aleksandre Nikolić i Filipa Cara, te otkrila da će se njihova svadba definitivno desiti. Aleks je juče otišla u Crikvenicu i redovno deli objave sa Filipom.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Matora

- Drago mi je da je Aleks pobedila, ona je neko ko je odrastao u rijalitiju. Vidi se da neko prvenstveno zbog sebe same, majke, porodice pa i ljubavi menja, ali jer istinski to oseća. Aleksandra je jezičara, ali je znala kako bi krenulo ako bi rekla. Kalkulisala je zbog Cara, a ne zato što ne sme. On je srčan, impulsivan, ne bi izdržao da je napadnu - rekla je Matora.

- Evo je sad uživa u Crikvenici iako su mnogi predviđali krah po samom izlasku - rekla je voditeljka.

- Presrećna je sa Filipom. Ona jako voli Filipa i mogu ti reći da im je lepo i da će biti još lepše. Iznenadiće se i Filip i svi, nešto će lepo da uradi. Ja mislim da jeste prva devojka koju je odveo u Crikvenicu, verio ju je i definitivno će se desiti svadba - istakla je Tomićeva.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen/alex_mima

Aleks i Car

Kako u Srbiji istopolni brakovi još uvek nisu priznati, a Hrvatska priznaje životno partnerstvo za istospolne parove, već su počele spekulacije da će se Matora i Anita venčati u Crikvenici kad i Aleks i Car, a da će im oni biti kumovi. Ove glasine je Matora podgrejala izjavom na početku emisije.

- Svadba će biti u drugoj državi, moram da kažem da će se sve održati za mesec dana. Ne mogu da kažem gde i kad tačno. Tajna je ko će biti kumovi, a ono što je važno je da će do toga doći. Krivo mi je jer sam pravila tenziju, bežala od ovakvog odnosa. Mislim da je vreme da našoj ljubavi damo šansu. Ne treba da se opiremo - rekla je Matora na početku emisije.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić/Nikola Mutic

Anita i Matora

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
marina

16.06.2023 11:06

A IZ TE DRUGE DRZAVE NE MORATE NI DA SE VRACATE,JER TA DRZAVA JE ZA TAKVE KAO STO STE VAS DVE