"DALILA I DEJAN ZA SIROMAŠNE" Aleks i Cara OCRNILI na društvenim mrežama, optuženi da KOPIRAJU Dragojeviće!

Autor:

Zadruga

16.06.2023

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car jednim potezom izazvao kolaps na društvenim mrežama!

"DALILA I DEJAN ZA SIROMAŠNE" Aleks i Cara OCRNILI na društvenim mrežama, optuženi da KOPIRAJU Dragojeviće!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, M. M./ATAImages

Da Dejan Dragojević i Filip Car imaju sličan ukus za žene potvrdilo se u "Zadruzi 5" i "Zadruzi 6". Prvo je Car preoteo Dalilu Dragojević Dejanu, koji je potom ušao u vezu sa Aleksandrom Nikolić, Filipovom bivšom. Da stvari budu komplikovanije potrudila se Nikolićeva, koja je par dana nakon Carevog ulaska u šestu sezonu ostavila Dragojevića i uplovila u vezu sa Filipom, sa kojim se na kraju sezone verila.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen/alex_mima

Aleks i Car u Crikvenici

Aleks je juče otputovala u Crikvenicu i odmah se digla bura, a jedna stvar je izazvala posebnu pažnju. Naime, Aleks je uslikala Cara u istoj majici koju poseduje i Dejan, majice bele boje, sa likom repera Tupaka.

Ovo nije prvi put da Dejan i Car nose isti komad odeće, zbog čega često izazivaju lavinu komentara. Aleks i Filipa su urnisali na društvenim mrežama ispod objave koje možete videti u nastavku ovog teksta: "Filipova rečenica na pitanje šta bi voleo da bude kad poraste: Dejan Dragojević", "Jadno, kolika želja da bude kao Dejan, ona Dalila, pa čak i kumu uzeli", "On svim silama želi da bude Dejan, a moralna svim silama želi da bude Dalila. Dejan i Dalila za siromašne", "Iz smešnog polako, ali sigurno, prelazi u tužno, rade li ovo dvoje išta osim što izmišljaju kako iskopati poveznicu sa Dejanom".

Bilo je i onih koji su stali u Carevu odbranu, te istakli da on ovu majicu nosi još od pete sezone. Kuma koju komentatori pominju je Goca Vasić, koja se juče oglasila za Republiku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

Goca, inače Dalilina i Dejanova kuma na venčanju, otkrila nam je da se videla sa Aleks pre njenog odlaska u Crikvenicu.

- Bile smo sinoć zajedno, jutros je otišla u Crikvenicu. Divno smo se provele, mnogo je slatka, kao lutka! Znači, da kaže čovek, Bože dragi, koliko sam ustvari promašila, koja je Dalila i ona razlika. Došlo je do toga da smo Car i ja prijatelji, tako je i krenulo. Dalilu nisam ni htela na kraju da tužim, sa kime da se tužim? Nisam je tužila, digla sam ruke! Posle toga nije ni ona mene tužila, ne mogu da grešim dušu... Ja sam Cara podržavala, sve što je radio, nije mi bilo žao trunke! Aleksandra se sinoć spremala za putovanje, ne znam da li će me uzeti za kumu, ona ima svoje drugarice, nije kao Dalila da nema. Što kaže, mi se tako zovemo još od prošle godine kume, još zbog Cara, kuma Biserka - ispričala je Goca Vasic za Republiku.

Republika

Foto: Republika TV

Goca Vasić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Bata

16.06.2023 11:29

Nema od toga ništa. On hoće bogatu udavaču a ona traži bogatog matorca sa velikim kontom.