MAJA SE SELI U SARAJEVO! Prihvatila Bilalov poziv, on BRUTALNO uzvratio Aleks: Možda i zaslužuješ HEJT komentare! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

13.06.2023

23:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trećeplasirani takmičar "Zadruge 6" se zahvalio Dejanu Dragojeviću na podršci!

Maja Marinković i Bilal Brajlović su zajedno doputovali iz Sarajeva, zbog njegovog gostovanja u emisiji "Amidži šou", a za Republiku su dali intervju pre ulaska u studio. Maja se nije odvajala od njega, a Bilal nam je otkrio da je ona napravila prvi korak.

- Ja sam napravila prvi korak, došla sam u Sarajevo - ispričala je Maja.

- Čula se sa mojom najboljom drugaricom, bila je fantastična svadba. Prvo me za stolom čeka Sara Reljić. Pričam sa drugaricom, kažem: "Što mi ovo radiš?", kaže ona: "Pusti, imaš još jače". Posle pola sata Maja i Taki, ja šok. Fino smo pričali, kreće prvi plese, efekti, plešemo, tu se desio poljubac, pomirenje, proveli smo dva savršena dana zajedno, sad šta će biti... - istakao je Bilal.

- Ja sam rekla da ću doći, ja uvek ispunim šta obećam. Mi ne igramo rijaliti posle rijalitija kao što su drugi rekli. Zajedno smo, sve je u najboljem redu. Mnogo nam je lepo - istakla je Marinkovićeva.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Maja i Bilal

Bilal je zamerio Maji što je u "Zadruzi" sputavala njihovu ljubav, a onda otkrio da mu je priznala zbog čega je to radila i priznali su kako je protekao susret sa porodicom.

- Bilal se ponašao najlepše prema meni, nikad me nije vređao toliko nisko, ima veliko poštovanje prema mom ocu. Kad sam pitala Taki da li ćemo na svadbu, pitao je gde i otišli smo - rekla je Maja.

- Voli me i mama njena, a i moji nju, sve je upoznala, dosta stvari se izdešavalo - dodao je Bilal.

Maja i Bilal su progovorili o pobedi Aleksandre Nikolić u "Zadruzi 6".

- Čestitam, ali Bilala smatram pobednikom naroda. Volela bih i da je Ana uspela da se izbori, ali narod otključuje. Ipak mi ne zaključavamo komentare, šetamo kroz celo Sarajevo, ljudi su bili prijatani. Napolju se vidi prava slika - istakla je Maja.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel/youtube.com/Zadruga Official

Dejan, Aleks i Bilal

Bilal je odgovorio na Aleksandrin poziv da pozove svoje glasače da je ne pljuju.

- Pobednica treba da se nosi sa težinom, ima svoju zaštitu. Ko mene štiti? Možda je ružno, ali možda i zaslužuje, nisam ja kriv. Moji fanovi mene vole, da nemaju vremena da nju mrze. Začudio sam se malo što me je Dejan podržao, drago mi je, nismo se čuli, zapratio sam ga, ne znam da li je mene. On je zaslužio prvo mesto - istakao je Brajlović.

Bilal je otkrio da veruje Maji, da se smirio i da je ona jedna od dve najveće ljubavi, a priznao je i da ju je pozvao da se preseli u Sarajevo.

- Predložio sam joj da živimo zajedno u Sarajevu. Toliko joj je bilo lepo, tako su nas dočekali... Sad razmišlja o tome - rekao je Bilal.

- Ja volim ovaj grad, ali najverovatnije ću pristati na to, ali ću ćesto boraviti ovde - dodala je Maja. 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Maja i Bilal

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading