ZBOG MAJE I BILALA ZAMALO IZAZVAO SUDAR: Povređeni Janjuš udario na bivšu cimerku, za njega je ona NAJVEĆE ZLO!

Autor:

Zadruga

13.06.2023

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar bez dlake na jeziku o bivšim cimerima!

ZBOG MAJE I BILALA ZAMALO IZAZVAO SUDAR: Povređeni Janjuš udario na bivšu cimerku, za njega je ona NAJVEĆE ZLO!

Foto: ST/Nikola Mutić

Janjuš

Bivši zadrugar Marko Janjušević Janjuš se po izlasku iz "Zadruge" video sa svojom bivšom suprugom Enom, a ovo je podelio na društvenoj mreži Instagram. Pred kraj rijalitija je govorio o svojoj ljubavi prema njoj, a danas je otkrio da li su se pomirili.

- Sve je isto kako je i bilo, videćemo šta će biti u nastavku. Nas dvoje smo dobri, ali se nismo pomirili. Ne smem ni da je pitam da li se pomirenje nazire. Pohvalila me je, ništa mi nije zamerila - otkrio je Janjuš.

Republika

Foto: Instagram/mali_janjus

Janjuš i Ena

Janjuša je ostao zatečen nakon pitanja o pomirenju Maje Marinković i Bilala Brajlovića.

- Nemoj zezati? Stvarno? Jao, samo što se nisam sudario. Jako me je ovo povredilo. Ja im želim sreću. Samo nek me Leo ne zove - istakao je bivši košarkaš u svom stilu.

Republika

Foto: instagram.com/majaamarinkovic

Maja i Bilal

Janjuš je progovorio i o Ani Ćurčić, poklonu koji je dobila od Ace Bulića, ali i njenom prijateljstvu sa Zoricom Marković.

- Nikakve promene nema, sve što sam mislio o ljudima u rijalitiju, iza toga stojim. Aca Bulić je ozbiljan gospodin. Mislim da će Ani tek biti jasne neke stvari, što se tiče onoga o čemu smo pričali u rijilaitiju, a nije želela da sluša. Nemam šta da dodam više ništa kad je u pitanju ona lično - ispričao je on, pa dodao:

- Koliko ja znam, Zoricu ne voli njena kuma Milena, ako se ne varam. Ona je tokom trajanja rijalitija poprilično "lomila" po društvenim mrežama. Odavno veće zlo u rijalitiju nisam video, što se tiče Zorice - rekao je Janjuš za Pink.rs.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Instagram.com

Ana i Zorica

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading