OSTALA BEZ 208.000 EVRA! Miljana Kulić zbog diskvalifikacije BANKROTIRALA!

Autor:

Zadruga

26.04.2023

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić ostala bez honorara i dužna je silne pare Velikom šefu.

OSTALA BEZ 208.000 EVRA! Miljana Kulić zbog diskvalifikacije BANKROTIRALA!

Foto: Tv Pink

Miljana Kulić izašla je iz rijalitija kako bi otišla na pregled u Urgentni centar, ali se iz bolnice nije vratila u Belu kuću, već je sa Nenadom Macanovićem Bebicom pobegla za Niš zbog čega je diskvalifikovana i moraće da plati 100.000 evra, a zbog honorara Miljana je ostala bez duplo više novca.

- Ovo je drugi put da se Kulićeva nije vratila u "Zadrugu" posle pregleda, već otišla u Niš. Produkcija joj je prvi put oprostila, jer ih je brzo pozvala i priznala da je pogrešila, te ih molila da je vrate u rijaliti. Pošto je već jednom prokockala poverenje produkcije, televizija Pink ju je sada tužila za 100.000 evra zbog kršenja ugovora - priča izvor za Informer i dodaje:

Foto: instagram.com/miljana_kulic_official

Miljana pobegla sa Bebicom

- Zbog toga što je samovoljno napustila "Zadrugu" neće dobiti ni honorar od 108.000 evra! Toliko je trebalo da zaradi za deset meseci života pred kamerama Pinka. Posle ove sezone, kad se sve uzme u obzir, Miljana će biti "kraća" za čak 208.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading