STIGLA JE ANINA KLETVA! Anđela priznala da je dobila ŠAMAR od Zvezdana: On nije muškarac! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

26.04.2023

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić priznala da ju je Zvezdan Slavnić udario.

STIGLA JE ANINA KLETVA! Anđela priznala da je dobila ŠAMAR od Zvezdana: On nije muškarac! (VIDEO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Anđela Đuričić

Anđela Đuričić razgovarala je u Rajskom vrtu sa Drvom Mudrosti o stvarima koje joj se događaju poslednjih dana.

-  Prolazim kroz različite faze, ne znam ni kako se osećam, ni šta radim... U određenim trenucima sam dobro, nekada ne mogu da se kontrolišem, izbesnim, pa sam srećna, pa plačem. Danas sam ustala rano, u tri dana desile su se dve velike stvari, a to me je baš spucalo. Mogu i tri da navedem. Prva je što u ponedeljak nisam dobila ćestitke od porodice i prijatelja, to me je jako povredilo, nikako ne mogu da dođem sebi, šta god da sam uradila jako me je povredilo. Ja sam pogrešila jer sam se zaljubila u zauzetog čoveka, nisam ubila čoveka, ako zbog toga nisam zaslužila bar da znam da su svi dobro, ne mogu to da opravdam. I drugarice sa kojima sam ceo život, ja sam za njih i u dobru i u zlu, mislila sam da je tako i sa njihove strane. Zvezdan je stao uz mene kao muškarac, rekao da to nije u redu, hvala i čika Moki i teta Slavnici, bez obzira na moj odnos sa njim, vidimo da su oni ozbiljni ljudi, značilo mi je što je bio uz mene, a onda samo 48 sati nakon toga on je imao performas sa Majom, gde meni stvarno nije bilo dobro. Krenulo je da mi kuva da nešto nije dobro, ja nisam mogla da se smirim taj dan, ja znam da je on imao nervni slom sa Anom, sve razumem, mora i mene neko da razume. On se vadio na njegov slom zbog Ane, a on na milimetar od Maje. Meni tada nije bilo dobro, svađali smo se ali smo sklopili dogovor da se smirimo dva dana, nismo zvanično raskinuli. Meni đavo nije dao mira, ja sam spavala u pabu probudila se oko 9 i odem do izolacije i vidim njih dvoje zagrljenje i on meni kaže : "Pa šta?". ja ne znam kako sam se kontrolisala taj dana. Meni to ne bi bio problem da je to uradilo sa Šarmen, sa normalnom devojkom, a ne sa Majom koja uvek rastura veze i brakove, ona ima potrebu da to uradi. Maja je fejk, a kod mene je iskreno, njoj je on rijaliti priča. Povredilo me je osoba sa kojom je to uradio. On je meni onda kada je zatekla mene i njega u njenom krevetu, da je ona osoba za drndanje, a ako se ona zaljubi biće svega. Ja nisam agresivna, ali sam imala potrebu da ga udarim gde ga najviše boli, u ono u šta me je prevario. Ja sam tada dobila šamar realnosti zbog njega i rešila sam da završim to, jer ta veza nije bila za mene iako sam se ja borila za njega. Sad smo dokazali da je Karma ku*ka, što sam ja uradila, uradilo se meni. To je njegov izbor - rekla je Anđela pa dodala:

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Anđela Đuričić o Zvezdanu Slavniću

- Nisam agresivna, ali sam htela da ga udarim tamo gde ga najviše boli, tamo sa čime me je prevario. Udarila sam ga dva puta, ali nisam se nadala da ću dobiti šamar od njega. Mnogo me je to zabolelo, nisam očekivala da ću ikada od njega da dobijem šamar, to me je razočaralo. Neću u kući da objašnjavam i ne dam da oni to znaju jer će ga odmah napasti da je nasilnik. Nikada se neću pomiriti sa njim jer ne gledam isto na muškarce koji su spremni to da urade i onima koji to nikada ne bi uradili.

- Žao mi je što nisam primetila da me ne voli, ja sam bila i zaljbuljena i volim ga, ali on mene nije voleo, a trebalo je to da mi kaže. Žao mi je što smo toliko sebi dali, a sve što smo planirali, on je mene hteo da veri za Novu godinu, i ja sam bila ozbiljna u svemu. On je mene na pretresu ponizio i onda je rekao da nije sa mnom jer ne znam da vodim ljubav, to mi je bila užasna izjava, to me je povredilo. Ja nikada nisam čula to da kaže neko. To nije afekat, to je istina, jer je znao da sam ja neiskusna. Nisam mogla da verujem da je on u stanju takon nešto da kaže.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Anđela Đuričić o šamaru

- Da li misliš da je tvoje ponašanje pomoglo njemu da te ostavi?  - pitalo ju je Drvo.

- Ja sam dala sebe, trudila sam se, a jesam tu noć napravila scenu, ali normalno je da napravim jer je uradio ono sa Majom to veče. On je flertovaao sa njom, jeste moje ponašanje krivo, ali sam bila u pravu. Ja sam verovala u to, on je prvi muškarac kojeg sam volela i krivo mi je što taj trud nije uspeo - rekala je Anđela, pa otkrila da li misli da Zvezdan ima osećanja prema njoj:

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Anđela Đuričić o vezi sa Zvezdanom

- Ne mislim, mislim da ima poštovanje, draga sam mu kao osoba, nema on emocije. Rekla sam mu da nije muškarac, ali nisam to trebala da mu kažem. Meni bude teže posle toga, a meni bude teže posle toga. Ja sam se skroz izgubila i trebala mi je podrška roditelja. Nadam se da će mi za slavu stići čestitka. Kada mi je loše loše mi je, ali nadam se da ću biti u boljem stanju tada, ali ako ne stigne, idem dalje, šta ću - dodala je Anđela.

- Htela bih jednu pesmu, odaću ti tajnu. Bila sam okrenuta leđima Zvezdanu, ali sam periferno gledala i videla da on gleda u mene, to i nije neka tajna, ali eto - dodala je Anđela i tražila pesmu od Drveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading