KARIĆ OPLEO PO CRNOGORKI: Sa mnom je glumila finoću, a onda je đavo ušao u nju!

Autor:

Zadruga

25.04.2023

15:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Karić progovoiro o Anđeli Đuričić i svojim bivšim devojkama.

KARIĆ OPLEO PO CRNOGORKI: Sa mnom je glumila finoću, a onda je đavo ušao u nju!

Foto: printscreen/TVPink

Bivši zadrugar Stefan Karić prokomentarisao je aktuelna dešavanja u "Zadruzi 6", te se prisetio druženja s Anđelom Đuričić letos, nakon završetka prošle sezone, ali i sudbinskih lisica kad su bili vezani kao par, sve dok, prema njegovim rečima, u Crnogorku nije ušao neki đavo kada je uplovila u romansu sa Zvezdanom Slavnićem.

- Ona je, u stvari, ovo što je sad. Napolju kad smo se videli nekoliko puta letos i kad smo izlazili, bila mi je ista kao u "Zadruzi", sva fina, kulturna, nisam primetio da ima neku potrebu za nečim, da je mene spopadala ili da sam ja nju, ništa. Spavali smo u istom krevetu kad smo bili na zadatku u sudbinskim lisicama, nikad se nije desio ni dodir, primetio bih, imam lak san. Međutim, nju i Zvezdana su te lisice odvele u taj odnos, otada u nju kao da je ušao đavo. Letos, kad smo izlazili, pričao sam joj da je drugi ulazak u rijaliti mnogo svesniji, znaš šta te čeka, tad mi je odgovorila da će biti ista kao prošli put, komentarisaće, međutim, bi šta bi. Čuo sam mnoge priče koje su dolazile o njoj, nisam mogao da verujem, sad mi je sve jasno - rekao je Stefan.

Foto: Instagram.com

Stefan Karić

Kako ti se čini Zvezdan kao lik?

- Zvezdanova mana je što je kockar, nikad mu nije dosta love, to je užasan porok. Kad sam obećao da neću pijem tamo, nisam pio. Za mene nije alkohol jer, kad sam u alkoholisanom stanju, nisam ja. Međutim, eto, sobom sam bio najzadovoljniji u poslednjoj sezoni, to je, onako, moj pečat.

Hoćemo li te opet gledati u rijalitiju, znamo da se to nikad ne zna, postoji li želja?

- Uvek govorio nikad za rijaliti, a onda sam ušao, možda neki kraći period, ali ne ceo rijaliti, ne bih to mogao. Ovo je prvi praznik nakon tri godine koji provodim s porodicom, to mi je stvarno nedostajalo. Umesto s mojima, bio sam s ljudima s kojima sam i želeo i s onima s kojima nisam želeo, ali prihvatiš to tako. Porodica mi je najviše falila prve godine jer je to bio prvi put da sam bio tako dugo van kuće, bez bilo kakvog kontakta s mojima, svaka sledeća je onda bila lakša.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić

Kako ti se čini tata Osman u emisiji koju radi u rijalitiju, je l' mu daješ savete?

- Čudno mi je da gledam Osmana tamo u rijalitiju, znao sam da će da se snađe, ima tog šlifa i humora, koji narod voli. Ne govorim mu šta treba da kaže i kako koga da komentariše, on ima svoje mišljenje po tom pitanju, ja svoje i to je to, ne mešamo se jedan drugom.

Sve interesuje tvoj status, slobodan, zauzet..?

- Nemam devojku, nisam zaljubljen, da se zna. Nijedna zadrugarka me nije opčinila ove sezone, bilo je zgodnijih, moram priznati, kao što su Iva Grgurić, Stanija Dobrojević, Aleksandra Subotić, Jovana Ljubisavljević, ranije je bilo mnogo lepših devojaka nego ove poslednje sezone. Sve su te moje bivše nekako uspele posle mene, pitao sam roditelje je l' imam neke veze sa sedam godina nesreće, šalio sam se, naravno. Imam potrebu da imam porodicu, ali to treba da se desi spontano, ne da se tražimo. Osman se nada ću ove godine stati na ludi kamen, jedva čeka unuke. Svaki put kad pomislim ova je prava, bude ništa. Imam kriterijum za ozbiljnu vezu, što sam stariji, sve sam gori, želim samo da je normalna, da nije u nekom filmu, da ne zamišlja nešto što nije, da nije folirant. Možda se i ja ugledam na bivše, pa počnem da radim na televiziji posle svega, nikad se ne zna - zaključuje Karić.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić

Aleks nije uradila ništa gore od Zvezdana

Stefan Karić prokomentarisao je odnos Aleksandre Nikolić i Filipa Cara, te zaključio da se tu radi o dvostrukim aršinima, pa objasnio kako on gleda na to.

- Aleksandra nije uradila ništa drugačije od Zvezdana, kako nju ne razvlače tako kako razvlače Zvezdana, pritom, ona i Dejan nisu bili u braku, kao što nisu Ana i Slavnić, bila je vanbračna zajednica takođe. Nikola Grujić Gruja takođe, ja sam ga lično upropastio nekoliko puta izlaganjem, njega i Milanu Šarac Mimu. Aleks nije bila iskrena prema Dejanu, ali prema Caru jeste, što se tiče njenih emocija, mislim da je iskrena prema Caru, a što se tiče Dejana, uradila je to zbog priče. Zbog velike podrške koju je imala zbog Dejana nije joj išlo u prilog da raskine odmah s njim, odugovlačila je koliko je mogla, sve je igra - rekao je Stefan.

Foto: instagram.com/ljubisavljeviceva

Jovana Ljubisavljević

Pretili su mi zbog Jovane

Nakon što je raskinuo vezu iz rijalitija s Jovanom Ljubisavljević Stefan Karić se suočio s vređanjem i pretnjama na društvenim mrežama od fanova i grupa koji su prethodno podržavali njihov odnos i ljubav.

- Slali su me poruke vezano za Jovanu i njenu novu vezu, neki su vređali, pretili, imam svoje greške, niko tu nije cvećka, ni ona ni ja želim joj sve najbolje ako je ovo njena sreća, samo sam rekao da mi se ne izvinjavaju ti neki koji mi pišu, hteo sam da se obratim njima, neke stvari se saznaju kad-tad, to je neminovno. Ona je živela kod mojih, iskreno, nisam pričao s njima o tom periodu, šta je bilo, bilo je - rekao je Stefan.

Foto: D.Kadić

Ivana Šopić

Šopićka i ja smo bolji kao prijatelji nego kao partneri

Stefan Karić je pre Jovane Ljubisavljević bio u vezi s Ivanom Šopić, s kojom je tek sad zakopao ratnu sekiru i priznao da se nakon svega još dobro kapiraju.

- Pružili smo ruku jedno drugom i nastavili kao prijatelji, imamo sličan smisao za humor, imamo zajedničku energiju, koja nas spaja, meni je krivo što smo Ivana i ja bili zajedno. Ne kajem se, ali mogli smo biti kao i danas, drago mi je što je uspela i što napreduje u ovome što radi - rekao je Karić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

m

Komentari (0)

Loading