MAJA KAO IZ PO*NIĆA, ANĐELA KAO MRTVA KRAVA: Zvezdan gurnuo u ''BLATO'' Crnogorku, URNISAO je poniženjem za ceo život! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

25.04.2023

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić ponizio je Anđelu Đuričić kao niko nikoga do sada.

MAJA KAO IZ PO*NIĆA, ANĐELA KAO MRTVA KRAVA: Zvezdan gurnuo u ''BLATO'' Crnogorku, URNISAO je poniženjem za ceo život! (VIDEO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Sinoć tokom emisije ''Pretres nedelje'' došlo je do obračuna između, sada već, četvorougla - Zvezdana Slavnića, Ane Ćurčić, Anđele Đuričić i Maje Marinković.

Tom prilikom je Anđela napala Zvezdana da ju je iskoristio, a zbog onoga što joj je odgovorio, zanemeli su svi za crnim stolom.

- Samo da je podsetim da je rekla da nikad ne bi bila sa čovekom koji je bio sa Majom Marinković šta ti bi?

- Pa nikad i ne bih zato sam bežala od njega i zvala Filipa. Zvezdan je sad pao na dno - urlala je Anđela.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić svađa

- Ovo je čista provokacija sa Anđeline strane, tako je bilo i kad sam ja pričala. Samo nemoj da ga provociraš - rekla je Ana.

- Možete svo troje zajedno na mene - rekla je Anđela.

- Što me voliš? - pitao je Zvezdan.

- Jer sam bila iskrena i iskorišćena - urlala je Anđela.

- Za šta si bila iskorišćena, s*ks koji ne znaš da radiš? - pitao je Zvezdan.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Zvezdan rekao Anđeli da je nikakva u krevetu

- Seljačino odvratna, tako nešto da kažeš jednoj devojci. Sram te bilo i stid, na ovo poniženje. Sam si sebe ponizio - plakala je Anđela.

- Neke stvari ili znaš ili ne znaš - smejala se Maja.

- Nisam ti valjala ja jer nisam imala 100 s*ksualnih partnera, a valja ti ona koja ih je imala 200. Mene će neko hteti da ceni - urlala je Đuričićeva.

- Šta reče presveta ljubavnica? - dobacila je Maja

- Ko će tebe? Ko će tebe takvu hteti? - hladnokrvan je bio Slavnić.

- Samo si se ti žrtvovala i sve si se ti žrtvovala. Rekla si i ti meni da imam još 10 godina da živim. Nemoj da glumiš jadnicu, jer nisi jer si kao ja stavila sve na kocku. Ne želim da budem sa ovakvom šizofreničarkom - govorio je Slavnić.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić

- Pričao si da ti odgovaram baš jer sam neiskusna. Ti si rekao da nisi sa mnom jer ne znam da vodim ljubav, eto ti sad jedna koja zna. A kada si pričao da ti odgovaram zato što sam mlada, neiskusna, tad ti je to prošlo - urlala je ona.

- Pre dva danas si rekla Aleks u rehabu da je Ana četiri godine bila u vezi sa Acom Bulićem. Je l' stvarno možeš da pomisliš da ja to mislim? Želim da te povredim isto kao i ti mene.

- Nikad nisam čula da je neko ovako ponizio, u svojih 46 godina da me poniziš ovako, hvala ti za sve.

- Ja ne mislim to. Ja sa tobom nisam bio iz s*ksa, imala si s*ks sa dva i po dečka i nisam mislio da si iskusna, ne lupetaj - pravdao se Slavnić.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Anđela Đuričić u suzama

- Sad si našao najiskusniju u kući, drago mi je. Ne mogu da verujem da posle svega možeš tako nešto da izgovoriš - govorila je Anđela

- Moralna devojka koja je nosila duks od Frana Pujasa, sad ovde maca liza neiskusna i na zadatak pecala oženjenog čoveka - rekla je Maja.

- Ti foliraš, ti ne voliš i ti lažeš - urlao je Slavnić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Vesna

25.04.2023 09:33

I Skavnic, i Maja su najveci sljam nad sljamovima, tesko riditeljima koji ih gledaju, bruka i sramota

Džiber

25.04.2023 17:24

Reče Maja zadrugarima sa Zveki ima malu alatku i da je nikakav u krevetu,auuuuuu, tako ti i treba, a usput si dobio i kusur...hahha.Što se tiče Andjele, komentar ti je prostački, neprimeren i uličarski... Pa prelepa crnogorka nije prostitutka ili svingerka...šetaj do prvog neuropsiijatra da ti pomogne ali izgleda za tebe je suviše kasno....Mangupi su šmekeri ti si očigledno težak džiber....