VAZELIN ZA LICE JE ODLIČNA ZAMENA ZA SKUPE KREME: Isprobajte ga ovako i nikada više nećete tražiti rešenje za sjajnu kožu

Autor: N.J.

Lifestyle

29.04.2023

12:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vazelin je jeftin i lako dostupan.

VAZELIN ZA LICE JE ODLIČNA ZAMENA ZA SKUPE KREME: Isprobajte ga ovako i nikada više nećete tražiti rešenje za sjajnu kožu

Foto: Photo by Icons8 Team on Unsplash

Žena gleda u pod

Vazelin je tajna sjajne i mlade kože, lako je dostupan, jeftin i isplati se koristiti ga jer ima odlične efekte. Ima široku primenu i možete ga koristiti najviše za kožu koja je suva i ispucala, te ga najčešće primenjuju oni koji imaju problema sa zadebljalom kožom na stopalima. Pored toga, odličan je i za lice i koraci su jednostavni.

Vazelin za lice

Vraća sjaj i glatkoću kože, ali se primenjuje uveče, jer će od vazelina koža biti masnija, a ujutru hidrirana.

Ako želite da uvedete vazelin u vašu rutinu nege kože, onda je potrebno da nanesete sve što inače koristite, a zatim da vazelin stavite kao završni korak.

Foto: Photo by Adrian Motroc on Unsplash

Devojka na tretmanu

Za šta se sve može koristiti vazelin?

Skinite mrtav sloj kože tokom kupanja. Lepo osušite noge. Za sledeći korak treba vam vazelin. U debelom sloju stavite vazelin na pete, a onda preko obujte pamučne čarape. Sutradan će koža biti kao bebina.

Ako imate "neposlušne obrve" koje se stalno pomeraju i deluju čupavo, uzmite vazelin i nanesite ga u tankom sloju uz pomoć stare četkice od maskare.

Skidanje šminke - uzmite vazelin na tufer i tako ćete najlakše skinuti šminku sa očiju pre svega maskaru i jake senke.

Isto, ako imate problema sa iritacijom posle depilacije, namažite iziritiran deo vazelinom i ostavite da deluje.

Vazelin se može iskorstiti i za ispucale krajeve, odnosno ako vam je kosa spremna za šišanje. Samo namažite krajeve vazelinom, biće nahranjena dok ne odete kod frizera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading