POMOĆU OVOGA MRLJE NA ČESMI NESTAJU! Samo ga nanesete u što tanjem sloju i razmažete ODUŠEVIĆETE SE!

Autor: N.J.

Lifestyle

18.03.2023

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako ste baš danas planirali da čistite, ovaj trik sa vazelinom pomoći će vam da sve završite brzo i lako.

POMOĆU OVOGA MRLJE NA ČESMI NESTAJU! Samo ga nanesete u što tanjem sloju i razmažete ODUŠEVIĆETE SE!

Foto: YouTube/ simple & fast

Čistite li subotom ili to ipak sve volite da završite tokom radnih dana? Svi jurimo za nekim što jednostavnijim trikovima kako bismo posao pre završili i verujemo da vam se smučilo mukotrpno ribanje od poda do plafona.

Najgore je kada sve očistite, malom nepažnjom izgleda kao da ništa niste radili. Za danas, pripremili smo zanimljiv način da vazelinom uklonite fleke sa česme. Pročitajte u nastavku kako.

Foto: YouTube/ simple & fast

Žena čisti česmu maramicom

Prvo je potrebno da očistite lavabo onako kako to regularno i radite. Poprskajte ga nekim sredstvom za čišćenje pa detaljno sunđerom operite i očistite. Vodom sperite sve ostatke sa česme. Onda nekim štapićem nanosite vazelin na česmu i u unutrašnjost lavaboa. Uzmite toalet papir i sve to što ste naneli lepo razmažite. Sve precizno brišite oko dva do tri minuta. Kada ste naneli vazelin, lavabo će se sijati, a koliko god prskali vodom, neće ostati tragovi po česmi.

Ako ne verujte možete i sami probati i videti da ne ostaje ni trunka vode.

Evo kako možete da očistite odvode

Limun za odvod

Problem začepljenog odvoda, može nestati uz pomoć jednog limuna i malo sode bikarbone. Osim što je jeftino, rešiće vam sve muke. Potreban vam je jedan limun koji ćete isecediti. Nakon toga ga procedite kroz cediljku. Zagrejte ga u mikrotalasnoj na 30 sekundi. Limunu dodajte jednu kašiku sode bikarbone. Dodajte postepeno, kako vam ne bi sve odmah izašlo iz čaše. Promešajte sve kašikom. Sipajte tečnost u odvod i ostavite tako jedan sat. Nakon toga isperite sudoperu i odvod vrelom vodom. Mirisaće lepo i nestaće sve bakterije koje su se taložile. Ovo bi trebalo da uradite jednom u dva meseca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading