KRAJ! Izdalo ga SRCE, neočekivano ZBOGOM FUDBALU!

Autor:

Sport

18.03.2023

09:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više nije mogao i rešio je da "okači kopačke o klin".

KRAJ! Izdalo ga SRCE, neočekivano ZBOGOM FUDBALU!

Foto: Tanjug/AP

Lukas Leiva i Sergej Milinković-Savić

Sećate li se Brazilca Lukasa Leive?

Ostavio je dubok trag u Evropi i to igrajući za Liverpul i Lacio, a na Stari kontinent stigao je iz Gremija gde se na kraju i vratio kako bi završio karijeru.

Sada je došao kraj i to - neočekivan! Želeo je 36-godišnji Leiva da igra i dalje, ali su ga problemi sa srcem naterali da "okači kopačke o klin". Brazilac je potvrdio da je završio karijeru sledećim rečima:

Zahvalan sam za sve što mi se dogodilo u toku moje karijere. Završavam je tamo gde i želim, ali ne na način na koji bih želeo. Siguran sam da će drugi deo života takođe sjajno da počne. Hvala svima na strpljenju i ja sam morao da čekam. Nadao sam se da će se situacija promeniti, ali to se nije dogodilo - rekao je Leiva i dodao:

 

 

- Zdravlje mi je na prvom mestu. Hvala klubovima u kojima sam igrao. Važan deo krenuo je iz ovog kluba i drago mi je da završavam tamo gde sam oduvek hteo.

Za Liverpul je Leiva odigrao 346 utakmica, postigao je sedam i asistirao za 21 gol, a uspeo je da osvoji Liga kup. U dresu Lacija odigrao je 198 utakmica, i postigao četiri gola i upisao 12 asistencija. Osvojio je jedan Kup i dva Superkupa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading