ŠOK U KOMŠILUKU! Hrvat u SUZAMA, jedna karijera došla do KRAJA!

Autor:

Sport

23.02.2023

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Objavio je da je završio sa nacionalnim timom.

ŠOK U KOMŠILUKU! Hrvat u SUZAMA, jedna karijera došla do KRAJA!

Foto: Tanjug/AP

Luka Modrić i Dejan Lovren

Hrvatski fudbaler, Dejan Lovren, završio je reprezentativnu karijeru.

On je u dresu nacionalnog tima odigrao 78 utakmica, mrežu je pogađao pet puta, a od dresa nacionalnog tima oprostio se emotivnom porukom na ivici suza.

Poštovana reprezentacijo, dragi verni navijači, želeo bih da vam se obratim sa nekim ne baš srećnim vestima, ali verujte mi, ovu odluku sam doneo otvorenog srca i posle mnogo razmišljanja. Ovo mi je dosta teško i dok ovo pišem trudim se da ne zaplačem, ali me već dobro poznajete kao čoveka sa srcem i neskrivenim emocijama. Došao je dan kada moram da se oprostim od hrvatske reprezentacije, iako sebe i dalje doživljavam kao vatrenog navijača koji će uvek bodriti svoju reprezentaciju. Maštao sam kao dete da ću igrati na velikim turnirima, u toj najlepšoj majici sa šahovnicom. Prvi put sam obukao crveno-bele kvadrate kada sam imao devet godina i nikada neću zaboraviti taj poseban osećaj – kao da sam obukao Supermenov ogrtač. Osećao sam se moćno, samouvereno, neustrašivo, baš kao moj heroj Supermen. Neopisivo. Zauvek ću pamtiti 8. oktobar 2009. kao zvanični debi za moju domovinu. Prošao sam sve omladinske selekcije, ali sam uvek želeo da osetim taj vrh piramide, a to je A reprezentacija- napisao je Dejan Lovren i dodao:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Dejan Lovren i Luka Modrić

 

- Ovde sam mogao da pokažem svoje prave veštine celom svetu. Iskreno, očekivao sam više od sebe u početku. Nekoliko puta sam se razočarao svojim nastupima, mislio sam da mogu da dam mnogo više, ali neke stvari se jednostavno nisu poklopile. Da budem potpuno iskren, jednom sam čak razmišljao da te napustim ranije. J***, mladost-ludost, nisam imao mnogo strpljenja sa sobom. Nadam se da to niste uzeli zdravo za gotovo, jer sam na kraju poslušao svoje srce i nastavio, uglavnom zbog vas, dragi fanovi.

Zaista emotivan bio je Lovren koji je tokom karijere dao puno reprezentaciji Hrvatske sa kojom ima svetsko srebro i bronzu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading