SRAMOTA HRVATA - TUŽNO! Najveća legenda "vatrenih" se OBRUKALA zbog Blaževića!

Autor:

Sport

16.02.2023

17:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćiro ovako nešto nije zaslužio.

SRAMOTA HRVATA - TUŽNO! Najveća legenda "vatrenih" se OBRUKALA zbog Blaževića!

Foto: Tanjug/AP

Miroslav Blažević

Legendarni hrvatski napadač Davor Šuker (55) šokirao je javnost u komšiluku odlukom da ne prisustvuje sahrani Miroslava Blaževića. Popularni Ćiro večno će počivati u Aleji velikana Mirogoj, a mediji u Hrvatskoj su se pozabavili razlozima Šukerovog nedolaska.

SUZE U HRVATSKOJ: Dalić se na EMOTIVAN način oprostio od Ćire!

"Večernji list" podseća da je Šuker bio lider bronzane generacije "vatrenih", koji su bili pravi hit Svetskog šampionata u Francuskoj 1998. godine, a tada je na klupi sedeo upravo Blažević.

Pitali su se već na komemoraciji između sebe zašto Davor Šuker nije došao na sahranu. Odgovor nisu pronašli. Niko od njih nije ni u komunikaciji sa Šukerom, niko ne zna ni gde je, a niti šta radi. Tužno, ali istinito - navodi se u tekstu, a potom se podvlači:

Tužna je priča oko Šukera, nema praktično prijatelja u Hrvatskoj.

Republika

Foto: youtube.com/ K Info

Hrvatska izdala Šukera

Podsetimo da je Šuker dres nacionalnog tima nosio do 2002. godine i slovi za rekordera sa 45 postignutih golova na 59 utakmica koliko je odigrao. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading