JEDNOSTAVAN KUĆNI TRIK KOJI ĆE KOSI DATI VOLUMEN: Za JEDAN minut imaćete frizuru kao sa NASLOVNICE! (FOTO/VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

15.03.2023

16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako imate retku kosu, ovo je odličan način da povećate volumen.

JEDNOSTAVAN KUĆNI TRIK KOJI ĆE KOSI DATI VOLUMEN: Za JEDAN minut imaćete frizuru kao sa NASLOVNICE! (FOTO/VIDEO)

Foto: TikTok/ingrid_terner

Volumen kose

Tanka i svilenkasta kosa izgleda mrtvo bez volumena. Zahvaljujući društvenim mrežama za čas možemo da sredimo kosu jednostavnim trikovima za koje ne treba više od par minuta. Male stvari učiniće da kosa izgleda neuporedivo bolje.

Ako imate neku priliku gde biste mogli da isprobate ovaj trik obavezno to uradite!

Za ovaj trik ne treba vam ništa drugo osim dobre četke za kosu i laka. Ipak, za neki trajniji učinak bolje je da birate kvalitetnije preparate. Ingrid Terner je šminkerka i žena koja zna sve trikove za održavanje sjane i lepe kose. U jednom kratkom videu na TikTok - u podelila je kojim pokretima možete od spljoštene frizure napraviti volumen kose kakvu imaju holivudske zvezde.

Foto: TikTok/ingrid_terner

Ingrid suši kosu

Prvo kosu podelite na sredinu. Zatim provucite četkom ka nazad i više na levo. Taj deo kose blago izdignite četkom i isprskajte lakom. To ponovite i sa desnom stranom, a onda i kroz sredinu. Ključno je da kada izdignete pramen i prsnete lak, posle toga malo, oko 3 sekunde samo, osušite taj nanet lak fenom za kosu.

Sagnite glavu nakon što ste ponovili pomenute korake nekoliko puta. Protresite kosu i lepo pronađite razdeljak. Ovako će vam frizura trajati drugo. 

Takođe, ako ste veliki ljubitelji "ženskih stvarčica" pronašli smo najbolji način za čišćenje četke za kosu i trebaju vam samo makaze, pogledajte OVDE kako to da uradite.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading