DVE GODINE GA MALTRETIRALA, UDARILA MU NA MAJKU, A SADA JE OTIŠLA KORAK DALJE: Muškarac se požalio sa čime se bori, svi savetuju da je prijavi!

Autor:

Lifestyle

14.03.2023

18:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša ga ucenjuje.

DVE GODINE GA MALTRETIRALA, UDARILA MU NA MAJKU, A SADA JE OTIŠLA KORAK DALJE: Muškarac se požalio sa čime se bori, svi savetuju da je prijavi!

Foto: pexels.com

Jedan muškarac u svojoj ispovesti podelio je kako ga bivša devojka ucenjuje. Protekle dve godine ona ga je maltretirala, vređala i napadala, a sada on je odlučio da stavi tačku na njihovu ljubavnu vezu.

- Moja bivša preti da će mojoj novoj šefici mejlom poslati videozapise našeg seksa, ako joj ne dam novac.  Misli da me može uplašiti time da joj se vratim. Ali završio sam sa njom. Prijatelji su me upozoravali da je ona loša za mene, ali ja nisam hteo da ih slušam. Bio sam toliko zaslepljen njenim dobrim izgledom i seksipilom da sam se uverio da se mogu nositi s njom. Pogrešio sam - priča i dodaje:

- Nekoliko nedelja nakon što sam bio s njom, ona mi je naređivala i odlučivala. Želela je novac, poklone i zabavu. No, najviše od svega, žudela je za pažnjom. Očekivala je da je zovem, šaljem poruke 30 puta dnevno. Jednog popodneva,  nazvao me stari prijatelj koji je bio u nevolji. Bio je pod stresom i govorio je neke gluposti. Otišao sam da ga smirim. Želeo je da razgovaramo i osetio sam da mi telefon vibrira u džepu - znao sam da bivša pokušava da sazna gde sam.

Foto: pexels.com

Muškarac gleda kako žena odlazi

Posle toga otišao je do WC - a i poslao joj poruku da je u gužvi.

- Ona je poludela. Optužila me da sam bio u hotelskoj sobi s drugom ženom. Jednostavno nije htela da prihvati da moram posvetiti vreme drugu u nevolji - kaže on za "Dejli star".

Što se tiče videa, oni su snimali seksi videe i pravili provokativne slike, ali ističe da se osećao bezveze.

- Definitivno sam završio sa njom kada me je pozvala i optužila da previše vremena posvećujem majci. Moja mama ima rak i nije joj ostalo još dugo.

Ljudi koji su pročitali njegovu ispovest rekli su da je devojka psihopata i da bi je trebalo prijaviti policiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading