IMALA JE BLIZU POLA TONE, NIJE MOGLA DA SEDI, A NI DA HODA I ONDA SE DESIO ŠOK: Najdeblja žena na svetu sada je neprepoznatljiva (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

14.03.2023

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konačno može da sedne u automobil!

IMALA JE BLIZU POLA TONE, NIJE MOGLA DA SEDI, A NI DA HODA I ONDA SE DESIO ŠOK: Najdeblja žena na svetu sada je neprepoznatljiva (FOTO)

Foto: YouTube/ TLC

Temi Slaton jedna je od najpoznatijih učesnica na kanalu TLC, gde je kroz učešće u emisiji transformisala svoj izgled. Ona je želela da ode na operaciju kako bi skinula kilograme, ali pre toga morala je da smrša određeni broj, a ceo put zabeležen je tokom snimanja. Ona je imala 453 kilograma sa samo 35 godina i nije mogla da uđe u automobil, a svaki trenutak za nju bio je bolan.

Nakon nekog vremena konačno je pokazala svoj novi izgled za koji je zaslužna volja, dijate i mnogo truda i napora. Emisija je emitovana prošle sezone i ona je imala blizu pola tone. Onda je smršala da bi ušla u proces za skidanje kilaže operacijom. U tom momentu imala je 325 kilograma. Bila je presrećna što je uspešno skinula kilograme i spremala se za operaciju. Prema zahtevima emisije i lekara, smela je imati najviše 242 kilograma da bi bila urađena operacija i to je uspela.

Čak i na osnovu njenog lica vidi se ogroman gubitak kilograma.

Foto: Instagram/queentammy86

Tami dok je bila gojazna

- Osećam se oduševljeno, ponosno, uzbuđeno - sve samo emocije. Dokazala sam svima da nisu bili u pravu. Svi koji su sumnjali u mene, ja sam konačno dobila svoje! Rekla sam da samo treba vremena - istakla je ona.

Imala je podršku i od sestre Amande.

- Ovo smo čekali. To je ono za što smo se svi trudili! - ponosno priča sestra.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tammy Slaton (@queentammy86)

Ova žena bila je obožavana među gledaocima dok se emitovala sezona u kojoj je učestvovala, a javnost se i dalje interesuje za njen napredak, piše "Dejli mejl".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading