SMRŠAO 165 KILOGRAMA BEZ LEKOVA I OPERACIJE: Nije mogao da stoji od bolova, promenio je samo JEDNU STVAR u ishrani i ISTOPIO SE!

Autor: N.J.

Lifestyle

12.03.2023

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je obećao baki da će smršati uspeo je!

SMRŠAO 165 KILOGRAMA BEZ LEKOVA I OPERACIJE: Nije mogao da stoji od bolova, promenio je samo JEDNU STVAR  u ishrani i ISTOPIO SE!

Foto: Printscreen/TikTok/nickcraft6

Nikolas Kraft se borio sa prekomerenom težinom od detinjstva. Gojaznost je počela da mu uništava život, ali jednom je presekao i odlučio da je kraj jelu. Imao je 294 kilograma kao posledicu prekomerenog jela i depresije. Lekari su mu sigerisali da je kao tempirana bomba i da mora stati. Život mu je bio poprilično otežan zbog kilaže, nije mogao da stane u autobomobil zbog veličine tela. Bolela su ga kolena, imao je bolove svuda po telu i nije mogao lepo da udahne.

On je izgubio gotovo pola telesne težine bez lekova i operacije tokom mršavljenja. Njegov šampion bila je njegova baka Džordža Mudi. Ona je umrla 2019. godine i tada je odlučio da će je učiniti ponosnom pa je smršao.

Foto: Printscreen/TikTok/nickcraft6

Nikolas pokazuje majicu koju je nosio kada je bio gojazan

- Moja baka je umrla pre nego što je uspela da vidi moju transformaciju mršavljenja. Htela je češće da me viđa, obećao sam da ću smršati kako bi mogao da dođem - rekao je za Foks Njuz.

Foto: Printscreen/TikTok/nickcraft6

Nikolas se slika nakon što je smršao

Krenuo je na svoj put mršavljenja na staromodan način - izbacio je brzu hranu i gazirana pića. Jeo je samo 1200 kalorija dnevno i trenirao je. Izbacio je i hleb, testininu i zamenio ih proteinima, voćem i povrćem. On sada kontroliše svoje želje i ništa više ga na telu ne boli. Ipak, ono što ga rastužuje je što baka ništa od ovoga ne može da vidi. Sada ima 129 kilograma. Ukupno je skinuo 165 kilograma.

- Bila bi tako ponosna na mene. Ona je bila moj izvor motivacije - rekao je muškarac iskreno.

Ceo svoj put mršavljenja objavio je na društvenim mrežama, a sada prikuplja sredstva za operaciju kako bi uklonio višak kože, piše "Sun".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading