OVA EKIPA IMA SVOJ PUT: Golman Srbije poslao MOĆNU PORUKU posle pobede nad Crnom Gorom!

Autor:

Sport

12.03.2023

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

To je bio drugi trijumf "delfina" u tri odigrana meča.

OVA EKIPA IMA SVOJ PUT: Golman Srbije poslao MOĆNU PORUKU posle pobede nad Crnom Gorom!

Foto: Starsport

Vaterpolo reprezentacija Srbije savladala je Crnu Goru rezultatom 11:9 (2:2, 3:3, 5:2, 1:2) u trećem kolu kvalifikacionog turnira Svetskog kupa, koji se održava u Podgorici.

Nakon što su "delfini" savladali Australiju u prvom meču na turniru sa 10:6, Srbija je u drugom meču u glavnom gradu Crne Gore doživela neočkivani poraz od Grčke sa 16:14, pa je jučerašnji duel bio od presudnog značaja.

Jedan od najzaslužnijih za trijumf je bio golman Branislav Mitrović, koji je proglašen i za najkorisnijeg igrača susreta.

- Protiv Crne Gore smo nastavili onu igru koju smo prikazali u drugom poluvremenu duela sa Grčkom. Ova ekipa ima svoj put – kaže najisukusniji srpski igrač.

Dodao je i da je potpuno nebitno koja reprezentacija stoji protiv našeg tima.

- Ponavljam nama je u građenju igre potpuno nebitno ko je sa druge strane. Naše je da igramo najbolje što možemo i da taj kvalitet napornim radom dižemo.

Foto: Starsport

Marko Radulović je sa 3 gola bio najefikasniji u Srbiji

Za kraj, istakao je da je još rano da priča o finalnom turniru, koji je na programu u Los Anđelesu

- Ne bih pričao o finalnom turniru, imamo još posla do tada. Stalno ponavljam da je nama svaki duel važan i da treba da ga iskoristimo na pravi način – zaključio je Mitrović.

Plasman na završni turnir Svetskog kupa će obezbediti po tri najbolje selekcije iz obe grupe, a takmičenje će se u Americi održati od 30. juna do 2. jula.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading