VELIKA POBEDA: Vaterpolisti Srbije SAVLADALI Crnu Goru u Podgorici!

Autor:

Sport

11.03.2023

18:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugi trijumf naših momaka u tri odigrana meča.

VELIKA POBEDA: Vaterpolisti Srbije SAVLADALI Crnu Goru u Podgorici!

Foto: Starsport

Marko Radulović

Vaterpolo reprezentacija Srbije savladala je Crnu Goru rezultatom 11:9 (2:2, 3:3, 5:2, 1:2) u trećem kolu kvalifikacionog turnira Svetskog kupa, koji se održava u Podgorici.

Nakon što su "delfini" savladali Australiju u prvom meču na turniru sa 10:6, Srbija je u drugom meču u glavnom gradu Crne Gore doživela neočkivani poraz od Grčke sa 16:14, pa je današnji duel bio od presudnog značaja.

U prvom poluvremenu smo videli egal meč, nijedna ekipa nije uspevala da stigne do osetnijeg vođstva, pa se rezultatom 5:5 otišlo na predah. Ključna deonica ovog susreta je bila treća, gde su izabranici Uroša Stevanovića došli do velikih +3, koje su kasnije uspeli da sačuvaju i stignu do bitne pobede.

Najefikasniji u našim redovima je bio Marko Radulović, koji je postigao tri gola.

Naredni duel u Podgorici će naš tim odigrati u nedelju od 19:30 protiv selekcije Španije, dok nas u poslednjem petom kolu kvalifikacija za Svetski kup očekuje duel sa autsajderom Gruzijom.

Završni turnir Svetskog kupa se ove godine igra u Los Anđelesu, a održaće se od 30. juna do 3. jula.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading