HRVATI U NEVERICI: Komšije doživele ŠOK - od ovoga će se TEŠKO oporaviti!

Autor:

Sport

12.03.2023

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatan epilog u Zagrebu.

HRVATI U NEVERICI: Komšije doživele ŠOK - od ovoga će se TEŠKO oporaviti!

Foto: Tanjug/AP

Navijači Hrvatske

Vaterpolisti Hrvatske poraženi su u Zagrebu od Italije rezultatom 14:13, u meču trećeg kola grupe A kvalifikacionog turnira Svetskog kupa.

Naše komšije su imale neverovatnu prednost na kraju treće deonice, pošto su vodili sa čak 12:7, ali su u poslednjem kvartalu doživeli neobjašnjiv pad, a u poslednjoj deonici su uspeli da prime isti broj golova (sedam), kao i u prethodne tri četvrtine.

Na ovaj način, hrvatski vaterpolisti su sebi zakomplikovali put na Svetski kup u vaterpolu. Naime, posle tri kola, Hrvatska ima dve pobede i jedan poraz, ali im je do kraja ostao i duel sa Mađarskom, koji vrlo lako mogu da izgube, čime bi sebi dodatno odmogli i otežali situaciju oko plasmana dalje. Takođe, dosta će zavisiti i od ostalih rezultata u grupi.

Trenutno je Italija na čelu sa tri pobede, SAD, Mađarska i Hrvatska imaju po dva trijumfa i jedan poraz, dok su na začelju bez šansi Japan i Francuska sa sva tri neuspeha. Plasman dalje će izboriti tri najbolje selekcije.

Završnica Svetskog kupa se ove godine igra od 30. juna do 2. jula u Los Anđelesu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading