OVIM MESTIMA NI NE PRILAZITE! Žene podivljaju od besa kada ih ljubite ovde tokom intimnih odnosa, a jedna tačka je ŽARIŠTE!

Autor:

Lifestyle

13.03.2023

18:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslušajte sledeće savete i poboljšaćete intimne odnose.

OVIM MESTIMA NI NE PRILAZITE! Žene podivljaju od besa kada ih ljubite ovde tokom intimnih odnosa, a jedna tačka je ŽARIŠTE!

Foto: Izvor: Unsplash/ We-Vibe Toys

Telo žene nisu samo grudi i genitalije. Lako je možete napaliti dodirivanjem delova tela kao što su usne, ključna kost, grudi, ali na spisku ima još važnih tačaka. Uzbudljivo je kada istražujete njeno telo pa vam svaki potez stvara leptiriće u stomaku. Ali, ti uzbudljivi osećaji koje doživljava žena mogu biti mnogo dublji i intezivniji.

Nakon što objasnimo koje su to ključne tačke kada vodite ljubav, objasnićemo i gde žene mrze da ih neko dodiruje.

Usne

One su najerotičniji deo ženskog tela. Ako se ljubite sa strašću, žena će uvek tražiti još. Vole kada im neko miluje usne i to bi moglo da bude uzbudljivo.

Foto: shutterstock

Muškarac ljubi ženu u vrat

Vrat

Druga tačka je vrat. Stručnjaci inače smatraju da su vrat i potiljak najsenzualniji delovi tela. Ako je tu dodirnete, osećaće se intimno i može lako podivljati. Tu je koža tanka i bliža krvnim sudovima, dodirivanje po tim mestima može učiniti da bude bliže ekstazi.

Uho

Mnogi muškarci ne znaju, ali osećaj daha na ženskoj koži može je lako napaliti. Iskoristite to kao oružje i prstom joj nežno masirajte to mesto. Možete je i ugristi blago, sigurno će joj se dopasti. Šapnite joj šta ćete joj tačno raditi i vaša je!

Foto: Pixabay/ Stas_F

Muškarac i žena u zanosu tokom intimnog odnosa

Iza kolena

Ovo mesto sigurno niste znali. Iza kolena je pravo seksualno žarište i znači da je spremna za vas! Čak iako joj to bude škakljivo mesto, uživaće, piše "Chronicle“.

Sa druge strane mesta koja žene ne vole su mesta gde su golicljive. Na primer, retko koja žena voli kada je neko ljubi u stomak. Takođe, ljubljenje u ruku tokom seksa nije uzbudljivo ili senzualno. Prsti na nogama i generalno stopala služe samo za one koji imaju neke fetiše, i uglavnom će većina žena poludeti ako im to uraditi, ali ne od uzbuđenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading