LEGENDARNI ITALIJAN OSUO PALJBU: Razočaran sam!

Autor:

Sport

13.03.2023

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije krio svoje nezadovoljstvo partijama Neroazura.

LEGENDARNI ITALIJAN OSUO PALJBU: Razočaran sam!

Foto: Profimedia

Nekadašnji predsednik fudbalskog kluba Inter Masimo Morati izjavio je danas da je razočaran rezultatima milanskog kluba u Seriji A, ali je dodao da se nada dobrim igrama u Ligi šampiona, prenosi "Gazeta delo Sport".

Morati je bio vlasnik Intera od 1995. do 2013. godine. Inter se trenutno nalazi na drugom mestu na tabeli Serije A sa 18 bodova manje od prvoplasiranog Napolija.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Masimo Morati

- Ekipa prolazi kroz krizu i to se jasno vidi. Imamo dobar tim i dobrog trenera, ali rezultati nisu baš najbolji. To su sve stvari koje smo gledali u prethodnim sezonama - rekao je Morati.

Inter je za vikend poražen od Specije rezultatom 2:1 u 26. kolu Serije A.

- Tim nije dovoljno fokusiran. Posle važne pobede protiv Porta nisu zadržali dovoljan nivo fokusa da trijumfuju i protiv Specije. Video sam ekipu koja na terenu izgleda totalno izgubljeno. Žao mi je zbog toga, jer imamo zaista kvalitetne igrače, ali neki od njih su daleko od prave forme - dodao je Morati.

Nekadašnji predsednik Intera je istakao da Romelu Lukaku nije spreman za takmičarske utakmice.

- Lukaku je u očajnom fizičkom stanju. Nije spreman da igra na najvišem nivou, to se vidi. Užasno je spor na terenu, a to nismo navikli da vidimo od njega - poručio je Morati.

Inter će sutra gostovati Portu u revanš meču osmine finala Lige šampiona. U prvom duelu odigranom u Milanu bilo je 1:0 za Inter.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading