DULE SAVIĆ ŠOKIRAN: Nemanja je uvek bio borac

Autor:

Sport

13.03.2023

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni centarfor ne razume odluku bivšeg kapitena Mančester junajteda.

DULE SAVIĆ ŠOKIRAN: Nemanja je uvek bio borac

Foto: ST/Dragan Kadić

Bivši reprezentativac Srbije Nemanja Vidić šokirao je javnost, pošto je odlučio da povuče kandidaturu za predsednika Fudbalskog saveza Srbije, samo dan pre izborne skupštine. 

Čim je ta vest objavljena u javnosti, portal Republika.rs je kontaktirao legendu Crvene zvezde i srpskog fudbala Dušana Savića za komentar.

- Iznenadio sam se kad ste mi javili, nisam ni video. Nemanja je uvek bio borac, čudno mi je da ovako sad odustaje, to ne liči na njega. Nije mi malo jasan onaj deo što kaže da mu nisu dali, ko mu nije dao, kao i na koji način će ostati u našem fudbalu. Žao mi je što se ovako završilo - rekao je Savić za naš portal.

Republika

Foto: ST/N. MANDIĆ

Dušan Savić

Nastavio je u dahu.

- Što se samog izbora tiče sad je stvar više nego jasna, imamo samo jednog kandidata i tu više nema dileme. Dragan Džajić će biti predsednik FSS - poručio je Dule Savić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Čabar

13.03.2023 16:14

Očekivao je ser Vidić da će mu se svi u Srbiji klanjati.

Snezana

14.03.2023 20:50

Dajući nije za posao u ovim godinama. Vidic je bio dobar izbor. Steta sto se stari svugde guraju. Dule Savić se javlja a nigde ga nema. I njemu je bolje da cuva unucad kao i Dzaji..