PIKSIJEV ORAO SLEĆE NA SAN SIRO! Maldini krenuo u NAPAD na Srbina!

Autor:

Sport

13.03.2023

12:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novopečeni reprezentativac Srbije Lazar Samardžić nalazi se na meti višestrukog šampiona Italije.

PIKSIJEV ORAO SLEĆE NA SAN SIRO! Maldini krenuo u NAPAD na Srbina!

Foto: fss.rs

Dragan Stojković i Paolo Maldini

Sjajne igre Lazara Samardžića u dresu Udinezea dovele su ga do dresa reprezentacije Srbije, za koji se odlučio ispred Nemačke, čije je boje branio u mlađim selekcijama.

Odlučio se centralni vezista da pre Pancera nastupa za Srbiju, ali u kome će klubu igrati to će tek biti "velika borba".

Naime, nema sumnje da će momak rođen 2002. godine sigurno na kraju sezone napustiti nekadašnji "Frijuli", a za njegove usluge već se interesuje nekoliko evropskih giganta.

Prvi na listi je Milan, pošto je sportski direktor Rosonera i legenda italijanskog fudbala Paolo Maldini oduševljen izdanjima srpskog veziste. Proslavljeni as želi po svaku cenu da angažuje Samardžića, kako bi zaoštrio konkurenciju na sredini terena.

Isti izvori tvrde da Paolo hoće da ubrza pregovore i u što kraćem roku obezbedi potpis igrača koji predstavlja jednog od najvećih talenata u Seriji A trenutno.

Foto: Tanjug/AP

 

Prema sadašnjim okolnostima, Lazarova sloboda se procenjuje na 20.000.000 evra, a kao jedan od scenarija pominje se razmena igrača u kojoj bi Milan za Srbina bio spreman da se odrekne 15.000.000 evra i Danjela Maldinija, Paolovog naslednika koji je trenutno na pozajmici u Speciji.

Podsetimo, srpski vezista je u tekućoj sezoni upisao 25 mečeva za Udineze, postigao četiri gola i dva puta asistirao, što ga je promovisalo u jednog od lidera ekipe.

Na "Dačija arenu" je došao tokom leta pre dve godine iz Lajpciga, koji je na Samardžiću zaradio 3.000.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading